Povezane vesti
Rusija i EU zajedno na Marsu
Vesti online 14.03.2016
Sa kosmodroma Bajkonur u ponedeljak će biti lansirana raketa-nosač "Proton M" sa aparaturom zajedničke rusko-evropske misije za traženje tragova života na Marsu "Egzomars 2016". Na Crvenu planetu se šalju kosmički aparat Egzomars TGO i desantni… »
Video: Uspješno lansirana raketa za istraživanje Marsa
Al Jazeera 14.03.2016
U okviru misije ExoMars 2016 bit će analizirana atmosfera Crvene planete. Izvor: [European Space Agency] Ruska raketa-nosač tipa Proton, sa sondom za ispitivanje tragova plina na Marsu i modulom za spuštanje Schiaparelli, u ponedjeljak je uspješno… »
Započet rusko-evropski pohod na Mars
Večernje novosti 14.03.2016
Raketa „proton“ sa sondom za ispitivanja tragova gasa na Marsu i modul za spuštanje „Skjapareli“ lansirana je sa kosmodroma Bajkonur, u Kazahstanu. Raketa „proton“ sa sondom za ispitivanja tragova gasa na Marsu i modul za spuštanje… »
Vesti dana »

"Putin je samo bacio kost trampu": Ukrajinski poslanik razotkrio pravi plan predsednika Rusije: Znam zašto je pristao da obustavi napade na ključnu infrastrukturu
Blic pre 49 minutajoš 7 povezanih

Ivica Dačić za Danas: Prvobitna izjava da MUP nema zvučni top je bila nespretna
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

"Mene i mamu su Pratili i napali u blizini naše kuće": Prvo oglašavanje Zorane Mićanović nakon drame na Novom Beogradu: "Pod stresom sam"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Štab za vanredne situacije Valjeva proglasio vanrednu situaciju usled potencijalne elementarne nepogode epidemije
Danas pre 5 satijoš 1 povezana