Povezane vesti
Vidić: Moj san je da budem menadžer Mančester Junajteda
Sportski žurnal 17.03.2016
Legendarni kapiten Mančester Junajteda Nemanja Vidić rekao je da je njegov san da se vrati na Old Traford u ulozi menadžera, ali da je još daleko od toga. Vidić, koji retko daje intervjue, u ekskluzivnom razgovoru za Bi-Bi-Si u Milanu, rekao je da mu… »
Vidić: San mi je da budem trener Mančester junajteda
Večernje novosti 17.03.2016
Ako pitate nekog igrača Junajteda da li bi hteo da vodi ekipu, rekli bi “da”, ali ja sam još daleko od toga, kaže Nemanja Vidić. Nekadašnji reprezentativac Srbije i bivši fudbaler Zvezde Nemanja Vidić otkrio je da bi voleo da bude menadžer… »
Šta je san Vidiću?
Vesti online 17.03.2016
Posle odlaska sa "Old Traforda", Nemanja Vidić je imao očajnih godinu i po u Interu. Videvši da ne može da ima igra na nivou kao u dresu "crvenih đavoila", odlučio je krajem prošle godine da okači kopačke o klin. U intervjuu za "BBC", nekada… »
Ispovest: Vidić o tajnama iz svlačionice Junajteda i ličnom cilju: Učim, hoću da budem trener u Premijer ligi!
Sportal blic 17.03.2016
Nemanja Vidić je po prvi put od odlaska u penziju, 10. januara ove godine, "otvorio dušu" novinarima. U opširnom intervjuu za BBC poručio je da želi da bude trener u Engleskoj, za šta se i školovao u poslednje vreme, ali je i otkrio brojne… »
Vesti dana »
Teorije zavere o nesreći u Vašingtonu! Neko bitan je bio u tom avionu: "Ovo nije slučajno, pogledajte snimak, nešto smrdi"! (video, foto)
Kurir pre 5 satijoš 5 povezanih
Univerzitet u Beogradu planira da formira radne grupe koje će stručno proučiti ispunjenost studentskih zahteva
Blic pre 10 satijoš 1 povezana