Povezane vesti

Emotivni Klop o povratku pred Žuti zid: Ovo je priča koju samo fudbal može da ispiše

Emotivni Klop o povratku pred Žuti zid: Ovo je priča koju samo fudbal može da ispiše

Mozzart sport 18.03.2016
"Jako me raduje što će moji momci imati prilike da igraju na jednom prelepom stadionu, u jednom fantastičnom gradu. Zaista smo svi mnogo srećni", rekao je Nemac. Sudbina je tako htela, pa je u četvrtfinalu Lige Evrope spojila Liverpul i Borusiju… »
Klop: Priča koju samo fudbal može da napiše!

Klop: Priča koju samo fudbal može da napiše!

Mondo 18.03.2016
"Mnogo sam srećan zbog žreba. Srećan sam što ću igračima moći da pokažem taj sjajan stadion i grad. Ovo je priča koju samo fudbal može da napiše", kaže Jirgen Klop. Foto: AP/Jon Super U osmini finala protiv Mančester junajteda, u… »
Klop: Samo ne Borusiju

Klop: Samo ne Borusiju

N1 Info 18.03.2016
Menadžer Liverpula Jirgen Klop nije krio koga bi voleo da izbegne na žrebu za četvrtfinale Lige Evrope. U pitanju je Klopov bivši klub Borusija iz Dortmunda, koja je ubedljivo eliminisala Totenhem sa ukupno 5:1. Sa druge strane, Liverpul je eliminisao… »
Liverpul izbacio Junajted, majstorija Kutinja

Liverpul izbacio Junajted, majstorija Kutinja

Press 18.03.2016
Fudbaleri Liverpula plasirali su se u četvrtfinale Lige Evrope posle remija sa Mančester Junajtedom na Old Trafordu 1:1. foto: b92.net Ekipa Jirgena Klopa do naredne faze stigla je zbog pobede u prvom susretu sa 2:0. Borusija Dortmund potvrdila je… »
Priznali Grešku: Evo šta Englezi kažu o Mažiću posle meča Junajted - Liverpul

Priznali Grešku: Evo šta Englezi kažu o Mažiću posle meča Junajted - Liverpul

Sportal blic 18.03.2016
Pojedini mediji iz Liverpula žestoko su kritikovali odluku da se fudbalski sudija Milorad Mažić delegira za meč Mančester junajted - Liverpul u Ligi Evrope. Nakon meča, u kom je naš arbitar bio odličan, sve se promenilo. Foto: Reuters Naime… »
Mančesteru ni Mažićev penal nije pomogao, Liverpul u četvrtfinalu Lige Evrope

Mančesteru ni Mažićev penal nije pomogao, Liverpul u četvrtfinalu Lige Evrope

24 Sata 18.03.2016
Fudbaleri Anderlehta, Brage, Liverpula, Sevilje i Totenhema plasirali su se u četvrtfinale Lige Evrope, posle kompletnih utakmica osmine finala. Derbi runde igrao se u Mančesteru, gde je Liverpul remizirao 1:1 i tako otišao u narednu rundu jer je… »
Liga Evrope: Mažićev penal nedovoljan Junajtedu, Liverpul prošao uz majstoriju, Stojiljković junak Brage /VIDEO/

Liga Evrope: Mažićev penal nedovoljan Junajtedu, Liverpul prošao uz majstoriju, Stojiljković junak Brage /VIDEO/

Sportal blic 17.03.2016
Tužna sezona Mančester junajteda dobila je pečat eliminacijom od Liverpula u osmini finala Lige Evrope. U revanšu na Old Trafordu, gde je sudio Milorad Mažić, bilo je 1:1 posle 2:0 na Enfildu, pa je Klopova ekipa zasluženo prošla dalje. U osam… »

Vesti dana »