Povezane vesti

KSS uz Fibu, Zvezda u Evroligi, Partizan u Evrokupu

KSS uz Fibu, Zvezda u Evroligi, Partizan u Evrokupu

Politika 18.03.2016
KS Srbije podržao Fibinu Ligu šampiona. – Đilas (KSS): „Ne možemo da naređujemo klubovima”. – Čović (Zvezda) i Todorić (Partizan) brane stavove svojih klubova. Košarkaški savez Srbije (KSS) učinio je jedino što je i mogao na… »
KSS podržava FIBA, klubovi jasni da bi u Evroligu

KSS podržava FIBA, klubovi jasni da bi u Evroligu

Večernje novosti 18.03.2016
KSH podržava FIBA, Cedevita se založila za Evroligu, Cibona je za Ligu šampiona, s tim što je spremna da podrži većinu. ABA odlučuje u nedelju. KOŠARKAŠKI savez Srbije je, na sastanku sa ekipama koje igraju ABA ligu, podržao takmičenja pod… »
Zvanično: KSS šalje srpske klubove u FIBA Ligu šampiona

Zvanično: KSS šalje srpske klubove u FIBA Ligu šampiona

Hot sport 18.03.2016
– KSS podržava ideju FIBA o osnivanju FIBA Lige šampiona, smatrajući da je postojanje takmičenja koje se isključivo zasniva na sportskim kriterijumima veoma važno za dalji razvoj košarke u Evropi. Činjenica je da će se klubovi osnivači ABA… »
KSS podržao FIBA, ali klubovi odlučuju o svojoj sudbini!

KSS podržao FIBA, ali klubovi odlučuju o svojoj sudbini!

Mozzart sport 18.03.2016
Na sednici srpskih predstavnika u ABA ligi i Košarkaškog saveza Srbije, odlučeno je da se prvo igra srpska liga, a tek odna da šampioni država igraju regionalno takmičenje. Košarkaški savez Srbije podržao je sva takmičenja pod okriljem FIBA, uz… »
KSS: Mi smo uz FIBA, a klubovi sami neka odluče!

KSS: Mi smo uz FIBA, a klubovi sami neka odluče!

Vesti online 18.03.2016
Na sednici srpskih predstavnika u ABA ligi sa Košarkaškim savezom Srbije (KSS) predloženo je da se prvo igra srpska liga, a tek onda da šampioni država igraju regionalno takmičenje, prenosi Blic. Kako se navodi, KSS je podržao sva takmičenja pod… »
KSS PRELOMIO: Mi smo uz FIBA, ali…

KSS PRELOMIO: Mi smo uz FIBA, ali…

Hot sport 18.03.2016
Kako saznaje Blic prvo i najvažnije je da je Košarkaški savez Srbije preporučio klubovima iz naše zemlje da igraju u takmičenjima pod okriljem FIBA, a na njima je odluka da li će tu preporuku da prihvate. Takođe KSS će snositi troškove putovanja… »

Vesti dana »