Povezane vesti
ERDOGAN PROZVAO BELGIJANCE: Vi ste nesposobni! Mi uhvatimo teroristu, predamo vam ga, a vi ga pustite!
Pravda 25.03.2016
Turski predsednik Tajip Redžep Erdogan optužio je danas belgijske vlasti da su nesposobne i „blage“ prema militantnim grupama jer nisu preduzele odgovarajuće mere protiv Ibrahima el Bakrauija, bombaša samoubice na briselskom aerodromu kojeg je… »
Erdogan Prozvao Belgijance Vi ste nesposobni! Mi uhvatimo teroristu, predamo vam ga, a vi ga pustite
Kurir 25.03.2016
Belgijske vlasti su nesposobne jer nisu preduzele mere protiv teroriste, nakon što ga je Turska izručila posle hapšenja na granici sa Sirijom, izjavio je turski predsednik Redžep Tajip Erdogan. Turske vlasti navode da je Ibrahim el Bakraui, jedan od… »
Vesti dana »

Opozicija predlaže 'Vladu narodnog poverenja', vlast odgovara: 'Vi nemate ničije poverenje'
BBC News pre 5 satijoš 31 povezana

Vučević o propalom kandidatu za gradonačelnika Beograda: Obradović bi opet da slaže, ali Srbija pamti
Kurir pre 5 satijoš 26 povezanih

Građani traže da se odlikuje tinejdžer koji je spasao 21 život: Jovan je heroj iz diskoteke smrti
Telegraf pre 3 satajoš 58 povezanih

Kokanović: Načelnik Mačvanskog okruga automobilom naleteo na decu, među njima bile i moje ćerke
N1 Info pre 4 satijoš 19 povezanih