Povezane vesti
ERDOGAN PROZVAO BELGIJANCE: Vi ste nesposobni! Mi uhvatimo teroristu, predamo vam ga, a vi ga pustite!
Pravda 25.03.2016
Turski predsednik Tajip Redžep Erdogan optužio je danas belgijske vlasti da su nesposobne i „blage“ prema militantnim grupama jer nisu preduzele odgovarajuće mere protiv Ibrahima el Bakrauija, bombaša samoubice na briselskom aerodromu kojeg je… »
Erdogan Prozvao Belgijance Vi ste nesposobni! Mi uhvatimo teroristu, predamo vam ga, a vi ga pustite
Kurir 25.03.2016
Belgijske vlasti su nesposobne jer nisu preduzele mere protiv teroriste, nakon što ga je Turska izručila posle hapšenja na granici sa Sirijom, izjavio je turski predsednik Redžep Tajip Erdogan. Turske vlasti navode da je Ibrahim el Bakraui, jedan od… »
Vesti dana »

Dan žalosti u Novom Sadu zbog smrti Vukašina (18): On je 16. žrtva pada nadstrešnice na železničkoj stanici
Mondo pre 3 satajoš 11 povezanih

U izraelskim udarima ubijeno 26 Palestinaca u Gazi, uključujući političkog lidera Hamasa
Beta pre 5 minutajoš 15 povezanih

Studenti FTN iz Čačka: Napala nas grupa mladića, policija nam prekinula vezu kad smo im se obratili za pomoć
Nova pre 2 satajoš 7 povezanih

Tabloidi ga optužili za pucnjavu u Odžacima, on sam otišao u policiju zbog pretnji koje dobija
Glas Zaječara pre 53 minutajoš 24 povezane