Povezane vesti
Jerković: Plašim se za život
Politika 30.03.2016
Dva puta mi je zapaljen automobil, izgorela mi je farma, dobijao sam pretnje i nuđen mi je novac da ne svedočim, izjavio je ključni svedok protiv Darka Šarića. Petog dana svedočenja u postupku za pranje 22 miliona evra zarađenog prodajom droge, za… »
Suđenje Narko Bosu: Šarićevi saučesnici besni na svedoka tužilaštva
Blic 30.03.2016
Mile Jerković, svedok u postupku protiv narko bosa Darka Šarića, na suđenju za pranje novca od prodaje kokaina tvrdio je da mu je više puta prećeno, kao i da su pokušali da ga potkupe kada se saznalo da će svedočiti u ovom postupku. On se ponovo… »
Ekskluzivno: Narko-bos pritiska svedoka: Šarić traži 7,5 miliona evra
Blic 29.03.2016
Darko Šarić vrši pritisak na svedoka saradnika Nebojšu Joksovića tako što je pokrenuo tri sudska postupka protiv njega, tražeći mu oko 7,5 miliona evra. Joksović, koji je bio blizak saradnik i prijatelj Šarića, detaljno je na suđenju svedočio… »
Vesti dana »

Šesnaesta žrtva pada nadstrešnice u Novom Sadu: Preminuo tinejdžer
BBC News pre 56 minutajoš 60 povezanih

BLOG UŽIVO Novosadski studenti pozvali na šetnju za Vukašina: Završena blokada depoa GSP-a u Beogradu
Nova pre 3 minutajoš 71 povezana

Građani Niša i studenti spremili doček za naprednjake, ali prilaze blokirala Žandarmerija
Beta pre 8 minutajoš 33 povezane

Dačiću pad vlade dobrodošao, ali ga socijalisti čekaju „iza ugla“
Danas pre 44 minutajoš 11 povezanih

Ukuno 34 osobe i tri firme pod istragom za požar u diskoteci Puls u Severnoj Makedoniji
Nova pre 8 minutajoš 19 povezanih