Повезане вести

Гробари Могу Да Одахну: Њихов љубимац једва чека да поново истрчи на терен

Гробари Могу Да Одахну: Њихов љубимац једва чека да поново истрчи на терен

Хот спорт 31.03.2016
Још једна лепа вест стиже из табора црно-белих. После вишенедељне паузе, која је уследила као последица лакше повреде спољног менискуса, 21. годишњи штопер Партизана из Обале Слоноваче Седрик Гогоуа, ушао је у тренажни процес… »
Повратак Доминатора: Нисам веровао да ми се све ово десило...

Повратак Доминатора: Нисам веровао да ми се све ово десило...

Моззарт спорт 31.03.2016
"Али то је једноставно фудбал. Вредно сам радио на опоравку код Андре Милутиновића и срећан сам што сам поново на Телеоптику", поручио је тамнопути дефанзивац. Након неколико недеља паузе Седрик Гогуа је поново на тренингу… »
Партизан: Гогуа се опоравио, спреман за Радник

Партизан: Гогуа се опоравио, спреман за Радник

Вести онлине 31.03.2016
Фудбалер Партизана Седрик Гогуа опоравио се од повреде и биће спреман за утакмицу са Радником у 28. колу Суперлиге Србије. Снажни дефанзивац из Обале Слоноваче тренирао је данас са екипом после вишенедељне паузе због повреде… »
Гогуа се већ прикључио првом тиму: Осећам се одлично, не плашим се дуела

Гогуа се већ прикључио првом тиму: Осећам се одлично, не плашим се дуела

Вечерње новости 31.03.2016
Нисам веровао када ми се све десило, али то је једноставно фудбал. Вредно сам радио и спреман сам за меч проти Радника - каже штопер Партизана. После вишенедељне паузе због повреде менискуса штопер Партизана Седрик Гогуа (21) је… »
Враћа се Партизанов 'Доминатор'

Враћа се Партизанов 'Доминатор'

Спортске.нет 31.03.2016
Фудбалер Партизана Седрик Гогуа опоравио се од повреде менискуса колена и спреман је да заузме место у стартној постави у сусрету са Радником. Пауза у домаћем шампионату добро је дошла фудбалеру Партизана Седрику Гогуи који је… »

Вести дана »