Povezane vesti
Fruškogorski maraton 23. i 24. aprila
RTV 31.03.2016
NOVI SAD - Fruškogorski maraton, 39. po redu, ove godine će biti održan od 23. do 24. aprila, a organizatori su saopštili da je obezbeđeno 19 različitih staza pogodnih za sve kategorije i uzraste učesnika. Kako se navodi, najkraća staza na Fruškoj gori… »
NoviSad.com 31.03.2016
Novi Sad - Fruškogorski maraton, 39. po redu, biće održan 23. i 24. aprila na Fruškoj gori. Moto ovogodišnjeg maratona je "Zarazite se prirodom zarad zdravlja - poštujmo prirodu, postignimo nedostižno". Organizator je obezbedio 19. različitih staza… »
Moj Novi Sad 31.03.2016
Fruškogorski maraton, 39. po redu, ove godine će biti održan od 23. do 24. aprila, a organizatori su saopštili da je obezbeđeno 19 različitih staza pogodnih za sve kategorije i uzraste učesnika. Kako se navodi, najkraća staza na Fruškoj gori, koja nosi… »
Vesti dana »

"Okrenuo sam Putina, sa druge strane: - muk" Poslednji put kada smo Zelenskog videli u ovom izdanju, izgovorio je zastrašujuće reči: Tačno u 4 ujutru odjeknuli su pucnji koji su zauvek promenili Evropu
Blic pre 39 minutajoš 4 povezane

Poraz hamasa i oslobađanje svih talaca idu zajedno: Netanjahu: Naložio sam da odmah počnu pregovori o okončanju rata
Blic pre 3 satajoš 3 povezane