Povezane vesti

Užasna Tragedija U Nišu: Mala Julija (4) tražila da gleda crtani i umrla!

Užasna Tragedija U Nišu: Mala Julija (4) tražila da gleda crtani i umrla!

Kurir 01.04.2016
Julija Sretić imala boginje i veruje se da su one bile uzrok groznice. Sahranjena u belom sanduku s velikom lutkom. NIŠ - Ne vodite me, hoću tu da ostanem pored nje. Kuda ideš, srce moje, kućo moja? Juco moja, evo ti parice da kupiš sebi nešto tamo… »
Devojčica u Nišu preminula zbog streptokoknog šok sindroma

Devojčica u Nišu preminula zbog streptokoknog šok sindroma

RTS 01.04.2016
Uzrok smrti četvorogodišnje devojčice koja je pre nekoliko dana preminula posle ukazane lekarske pomoći, na putu od Doma zdravlja do Kliničkog centra je streptokokni toksički šok, potvrđeno je RTS-u u niškom Kliničkom centru. "Na osnovu… »
Rezultati Obdukcije: Malu Juliju (4) iz Niša ubila streptokoka

Rezultati Obdukcije: Malu Juliju (4) iz Niša ubila streptokoka

Kurir 01.04.2016
NIŠ - Četvorogodišnja Nišlijka Julija Sretić preminula je used steptokoknog toksičnog šoka. Kako se navodi u saopštenju kolegijuma niškog Kliničkog centra, na osnovu kliničke slike i preliminarnog obdukcionog nalaza i laboratorijskih analiza… »
Dete umrlo od toksičnog šoka, u vrtiću epidemija

Dete umrlo od toksičnog šoka, u vrtiću epidemija

Mondo 01.04.2016
Uzrok smrti devojčice J.S. preminule na putu do bolnice u Nišu je streptokokni toksični šok sindrom koji može da se javi kao izuzetno retka komplikacija varičele. U Vrtiću proglašena epidemija. Foto: Sean Gallup/Guliver/Getty Images Institut za… »
Ovčije boginje u vrtiću "Zvončići"

Ovčije boginje u vrtiću "Zvončići"

Danas 01.04.2016
Niš - U vrtiću "Zvončići", u koji je išla četvorogodišnja devojčica koja je u utorak preminula u kolima Hitne pomoći na putu do Kliničkog centra, epidemiolozi su utvrdili epidemiju varičele ("ovčjih boginja") koje ima devetoro od ukupno 34… »
Boginje ubile malu Juliju

Boginje ubile malu Juliju

Vesti online 01.04.2016
Posle iznenadne i tragične smrti devojčice Julije Sarić (4), koja je preminula tokom transporta od Doma zdravlja u Nišu, gde su je roditelji doveli na pregled, do Dečje interne klinike niškog Kliničkog centra gde je trebalo da bude nastavljeno… »
Porodica U Šoku: Devojčica u Nišu dobila boginje i umrla

Porodica U Šoku: Devojčica u Nišu dobila boginje i umrla

Blic 31.03.2016
„Ćero moja, sunce moje, dušo majkina, zašto si me ostavila”, plakala je očajna Maja S. dok su u raku spuštali mali beli kovčeg sa telom njene ćerkice Julije S. (4). Devojčica je iznenada preminula 29. marta tokom transporta iz Doma zdravlja do… »

Vesti dana »