Povezane vesti

NE MOŽE DA SE IGRA PO VRUĆINI: Beker podržava Noleta

NE MOŽE DA SE IGRA PO VRUĆINI: Beker podržava Noleta

Hot sport 03.04.2016
Nemac Boris Beker stao je u odbranu prvog tenisera sveta Novaka Đokovića posle mišljenja pojedinih stručnjaka da nije u pravoj formi. Britanski komentator Skaj sporta Beri Kouen tokom Novakovog duela sa Belgijancem Davidom Gofanom istakao je da u… »
Beker brani Đokovića: Igrajte vi na 100 stepeni!

Beker brani Đokovića: Igrajte vi na 100 stepeni!

Vesti online 03.04.2016
Nemac Boris Beker stao je u odbranu prvog tenisera sveta Novaka Đokovića posle mišljenja pojedinih stručnjaka da nije u pravoj formi. Britanski komentator Skaj sporta Beri Kouen tokom Novakovog duela sa Belgijancem Davidom Gofanom istakao je da u… »
Odbrusio Kritičarima: Beker brani Novaka: Igrajte vi na 100 stepeni!

Odbrusio Kritičarima: Beker brani Novaka: Igrajte vi na 100 stepeni!

Sportal blic 03.04.2016
Trener Novaka Đokovića Boris Beker zna kako da stane u odbranu najboljeg. Foto: M. Metlaš / RAS Srbija Pročitajte još PUCA OD SAMOPOUZDANJA Evo šta Nišikori kaže o Noletu pred finale ZA ISTORIJU I REKORDE Šta sve Nole može titulom u Majamiju… »
Nišikori: Uz agresivnu igru imam šense protiv Novaka

Nišikori: Uz agresivnu igru imam šense protiv Novaka

Hot sport 03.04.2016
Japanski teniser pun je optimizma pred današnje finale turnira u Majmiju u kome igra protiv Novaka Đokovića. – Ako igram i u finalu kao tokom čitavog turnira imam šanse da pobedim. Novak je nastavio sa dobrim igrama.Moraću da porazgovaram sa mojim… »
Puca Od Samopouzdanja: Evo šta Nišikori kaže o Noletu pred finale

Puca Od Samopouzdanja: Evo šta Nišikori kaže o Noletu pred finale

Sportal blic 03.04.2016
Japanski teniser Kei Nišikori pun je samopouzdanja pred finale Majamija i susret sa Novakom Đokovićem (nedelja, 19.00). Foto: Tanjug/AP Pročitajte još ZA ISTORIJU I REKORDE Šta sve Nole može titulom u Majamiju? IDEMO Nole grmeo na sudije, ljubio… »

Vesti dana »