Povezane vesti

Jelena se povukla, Aleksandra deklasirala Jovanu

Jelena se povukla, Aleksandra deklasirala Jovanu

Press 04.04.2016
Jelena Janković povukla se sa turnira u Čarlstonu zbog povrede ramena. foto: b92.net “Veoma sam razočarana što sam morala da se povučem jer mi je ovo jedan od omiljenih turnira“, napisala je šampionka iz 2007. godine i dodala: “Pokušala sam… »
VTA ČARLSTON: Jankovićeva odustala, Krunićeva u glavnom žrebu

VTA ČARLSTON: Jankovićeva odustala, Krunićeva u glavnom žrebu

Hot sport 04.04.2016
– Veoma sam razočarana što sam morala se povučem jer mi je ovo jedan od omiljenih turnira. Potrebno mi je još vremena da se oporavim i ne bih da rizikujem, poručila je Janković, koja je 2007. godine osvojila titulu u Čarlstonu, ptenosi Tanjug. U… »
Jelena ne nastupa na omiljenom turniru, Aleks sjajna u srpskom derbiju

Jelena ne nastupa na omiljenom turniru, Aleks sjajna u srpskom derbiju

Sportske.net 04.04.2016
Jelena Janković neće učestvovati na turniru u Čarlstonu, koji se igra ove sedmice. Može li Aleks Krunić da učini nešto više? Jankovićeva je pred početak turnira u Čarlstonu potvrdila da zbog problema sa povredom ramena neće moći da nastupi… »
Jelena odustala, sprski duel u kvalifikacijama

Jelena odustala, sprski duel u kvalifikacijama

Mondo 04.04.2016
Džej Džej neće učestvovati na jednom od omiljenih turnira. Nažalost, u poslednjem kolu kvalifikacija sastale se dve srpkinje... Foto: AP Photo/Vincent Yu Srpska teniserka Jelena Janković povukla se sa turnira u Čarlstonu zbog povrede ramena. "Veoma… »
Čarlston: Jankovićeva se povukla, Krunićeva bolja od Jakšićeve za glavni žreb

Čarlston: Jankovićeva se povukla, Krunićeva bolja od Jakšićeve za glavni žreb

Sportal blic 03.04.2016
Naša teniserka Jelena Janković povukla se sa turnira u Čarlstonu. Foto: Tanjug/AP Jelena Janković Ona je morala da odustane zbog povrede desnog ramena, a susret naših teniserki u kvalifikacijama pripao je Aleksandri Krunić. Reprezentativka Srbije… »

Vesti dana »