Povezane vesti
Cibulkova ne prašta: Nije mi žao Šarapove!
Hot sport 05.04.2016
– Iznenadile su me diplomatske izjave ostalih teniserki, iako mnoge misle skroz drugačije. Nisam htela da govorim ništa pošto nisam želela da budem jedina koja neće skrivati šta misli, rekla je Dominika Cibulkova, a potom dodala: – Nije mi… »
I Cibulkova udarila na ''uobraženu'' Šarapovu!
Sportske.net 05.04.2016
Slovačka teniserka Dominika Cibulkova oštro je oplela po Mariji Šarapovoj posle afere ''meldonijum'' u kojoj se našla prelepa Ruskinja. Brojni svetski mediji preneli su oštre reči Dominike Cibulkove na račun Marije Šarapove, a da sve bude… »
Teniserka nemilosrdna: Uopšte mi nije žao uobražene Šarapove
24 Sata 05.04.2016
Bura oko suspenzije Marije Šarapove se ne smiruje, a među onima koji ne opravdavaju njen postupak se nalazi i slovačka teniserka Dominika Cibulkova. Ona je bez dlake na jeziku govorila o suspenziji ruske teniserke, koju najverovatnije čeka dve godine… »
Vesti dana »

Danas je Dan žalosti u Novom Sadu zbog smrti 16. žrtve pada nadstrešnice
Serbian News Media pre 1 satjoš 12 povezanih

Turski sud odredio gradonačelniku Istanbula pritvor do suđenja zbog optužbi za korupciju
NIN pre 1 satjoš 17 povezanih

Studenti u blokadi Fakulteta tehničkih nauka u Čačku saopštili da su noćas napadnuti, oglasio se MUP: Četvoro osoba primljeno u bolnicu, neistina da se policija nije odazvala na poziv
Blic pre 32 minutajoš 13 povezanih

Pucač iz odžaka pobegao kolima, pratio ga crni auto - kamere sve snimile Šta se sve sinoć izdešavalo: Ispalio 2 hica u čoveka
Kurir pre 44 minutajoš 33 povezane

Studenti objavili plan "Protesta za Generalštab" koji je planiran za ponedeljak u Beogradu
Radio 021 pre 6 satijoš 3 povezane