Povezane vesti
Skromna diva: Mira Banjac: Niko se nije setio mojih neuspeha!
Blic 06.04.2016
Povodom Nušićeve nagrade za životno delo glumcu komičaru, festival Nušićevi dani u Smederevu objavio je knjigu posvećenu ovogodišnjem laureatu, "Mira Banjac - jedna jedina" Jovane Stefanović, o životu i stvaralačkom delu istaknute srpske glumice. Odluku… »
Mira Banjac potresena odlaskom kolega: Kad su oni otišli, sramota me je što sam živa...
Story 06.04.2016
Glumica Mira Banjac pričala je o njoj veoma dragim kolegama koji su preminule u martu, ali i tome zašto se povukla iz pozorišta... Osmeh je najskuplja stvar danas“, smatra Mira Banjac, laureat nagrade za životno delo najvećeg komediografa Branislava… »
Mira Banjac potresena smrću kolega: Sramota me je što sam ostala živa
Svet & Skandal 06.04.2016
Knjiga “Mirjana Mira Banjac – Jedna jedina” Jovane Stefanović, posvećena ovogodišnjem laureatu Nušićeve nagrade za životno delo – glumcu komičaru, u izdanju smederevskog festivala “Nušićevi dani”, predstavljena je juče u Ateljeu 212. Tim povodom glumica… »
Vesti dana »

Srbija na Evrobasketu: Pobeda nad Portugalom, povreda Bogdanovića i kazna za Petruševa
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 65 povezanih

Upozorenje na pljuskove, grmljavinu i lokalni grad u Srbiji tokom vikenda
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 22 povezane

Novak Đoković se plasirao u osminu finala US Opena posle borbe sa Kameronom Norijem
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 65 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Zelenski: Moskva iskoristila vreme pripreme za sastanak lidera da pokrene napade
Euronews pre 57 minutajoš 16 povezanih