Povezane vesti
Vučić u boru: Malo šta u Srbiji je vredno kao RTB (foto)
Telegraf 09.04.2016
- Kao što sam, kada sam dolazio u RTB, rekao da ćemo novu topionicu završiti, pa smo je završili, tako isto sada kažem da će RTB Bor da živi i to kao uspešna kompanija, jedna od najvažnijih u Srbiji - poručio je Aleksandar Vučić. - Uprkos tome… »
Premijer Aleksandar Vučić u Boru izjavio:
Kolektiv 09.04.2016
Malo šta u Srbiji je vredno kao RTB. Kao što sam, kada sam dolazio u RTB, rekao da ćemo novu topionicu završiti, pa smo je završili, tako isto sada kažem da će RTB Bor da živi i to kao uspešna kompanija, jedna od najvažnijih u Srbiji. Onako kako… »
Vučić u boru: Sačuvaćemo i osnažiti RTB Bor
Kurir 09.04.2016
BOR - Sačuvaćemo i osnažiti RTB Bor, koji treba da bude razvojni projekat za ceo region, poručio je danas predsednik SNS Aleksandar Vučić i istakao da će vladsa nastaviti da dovodi investitore i otvara fabrike, ne za izbore, već za budućnost… »
Vučić: Sačuvaćemo RTB Bor, do svoje reči itekako držim
N1 Info 09.04.2016
Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić poručio je da će, dok je ta partija na vlasti, Srbija da sačuva i bori se za Rudarsko topioničarski basen (RTB) Bor, i obećao da će ta kompanija biti jedna od najuspešnijih u zemlji i… »
Vesti dana »

Dan žalosti u Novom Sadu zbog šesnaeste žrtve pada nadstrešnice; Protest „Odbranimo Generalštab“ – O čemu ćete danas pričati
Nedeljnik pre 3 satajoš 12 povezanih

Rat u svetoj zemlji se nastavlja! Likvidiran vođa Hamasa! U izraelskim udarima ubijeno 19 Palestinaca u Pojasu Gaze!
Kurir pre 14 minutajoš 17 povezanih

Studenti u Čačku: Napala nas grupa momaka, a policija nam prekinula vezu kad smo je pozvali
Radio 021 pre 2 satajoš 7 povezanih

Branko Babić dan posle napada u Odžacima: Poriče da je pucao čovek kojeg je optužio, kaže da događaj nema veze sa studentima
Blic pre 50 minutajoš 29 povezanih

Studenti objavili plan "Protesta za Generalštab" koji je planiran za ponedeljak u Beogradu
Radio 021 pre 5 satijoš 3 povezane