Povezane vesti
Raspisan konkurs za banje
RTV 11.04.2016
BEOGRAD - Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje raspisao je danas oglas kojim poziva penzionere da se jave za odlazak na besplatnu desetodnevnu rehabilitaciju u jednoj od 25 banja, saopštila je ta institucija. Pravo da se jave na konkurs… »
Fond pio pozvao penzionere da se prijave za besplatan boravak u banjama
Blic 11.04.2016
Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje Srbije pozvao je danas penzionere da se u roku od 15 dana jave za odlazak na besplatnu desetodnevnu rehabilitaciju u jednoj od 25 banja. Pravo da se jave na konkurs imaju penzioneri iz kategorije… »
Poziv penzionerima za besplatan odlazak u banju
Radio 021 11.04.2016
Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje Srbije pozvao je danas penzionere da se u roku od 15 dana jave za odlazak na besplatnu desetodnevnu rehabilitaciju u jednoj od 25 banja. Pravo da se jave na konkurs imaju penzioneri iz kategorije… »
PIO fond zove penzionere da se prijave na besplatnu rehabilitaciju
Nova ekonomija 11.04.2016
Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje Srbije pozvao je penzionere da se u roku od 15 dana jave za odlazak na besplatnu desetodnevnu rehabilitaciju u jednoj od 25 banja. Pravo da se jave na konkurs imaju penzioneri iz kategorije zaposlenih… »
Poziv penzionerima na besplatnu rehabilitaciju u banjama
N1 Info 11.04.2016
Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje Srbije pozvao je penzionere da se u roku od 15 dana jave za odlazak na besplatnu desetodnevnu rehabilitaciju u jednoj od 25 banja. Pravo da se jave na konkurs imaju penzioneri iz kategorije zaposlenih… »
Vesti dana »

Jeziv napad u Čačku: Muškarac (30) osumnjičen za ranjavanje dvoje mladih oštrim predmetom
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

(Video) "prvo što bih rekla majci koja me je rodila je hvala što nije prekinula trudnoću": Petra Divac je imala želju da upozna biološku majku: "Čim sam napunila 18 to me nije interesovalo"
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

Zvaničnici Trampove administracije greškom podelili ratne planove u grupnom četu s novinarom
Danas pre 4 satijoš 1 povezana