Povezane vesti

Srpski piloti isprobavaju ruske helikoptere (video)

Srpski piloti isprobavaju ruske helikoptere (video)

Večernje novosti 12.04.2016
Objavljene prve fotografije dvaju helikoptera „MI-17“ kupljenih u Rusiji. U Srbiju stižu polovinom juna. Opremljeni za teške vremenske uslove. Dve grupe pilota i tehničara u Kazanju na obuci. HELIKOPTERI "Mi-17 V5", kupljeni od Rusije, biće… »
Spremni ruski helikopteri za Vojsku Srbije

Spremni ruski helikopteri za Vojsku Srbije

RTV 12.04.2016
BEOGRAD - Ministarstvo odbrane objavilo je na svom fejsbuk profilu da su novi helikopteri MI 17V-5 spremni a naše vazduhoplovstvo. Na stranici Ministarstva odbrane i Vojske Srbije stoji da su novi helikopteri za naše vazduhoplovstvo spremni, a kako je… »
Prva ozbiljna nabavka još od sfrj: Ovo su novi helikopteri Vojske Srbije

Prva ozbiljna nabavka još od sfrj: Ovo su novi helikopteri Vojske Srbije

Kurir 12.04.2016
BEOGRAD - Ministarstvo odbrane objavilo je na svom fejsbuk profilu da su spremni novi helikopteri za naše vazduhoplovstvo, kao i fotografije tih helikoptera modela MI 17V-5. Kako je rečeno u Ministarstvu odbrane, helikopteri se spremaju za Vojsku… »
FOTO: Predstavljeni novi ruski helikopteri Vojske Srbije

FOTO: Predstavljeni novi ruski helikopteri Vojske Srbije

Radio 021 12.04.2016
Ministarstvo odbrane objavilo je danas na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici fotografije novih ruskih helikoptera Mi-17 koje je kupila Srbija. Helikopteri Mi-17 nalaze se trenutno u Kazanju, u Rusiji i kako su naveli u ministarstvu "spremni za naše… »
Robusne ruske letelice: Ovo su novi helikopteri Vojske Srbije

Robusne ruske letelice: Ovo su novi helikopteri Vojske Srbije

Blic 12.04.2016
Ministarstvo odbrane objavilo je fotografije letelica koje se trenutno nalaze u fabrici u Kazanju u Rusiji, odakle će za par meseci avionom biti prebačene za Beograd. Dva helikoptera tipa Mi 17-V5 kupljena za potrebe Vojske Srbije će stići u Srbiju… »
Fotografije helikoptera Mi-17 koje je Srbija kupila od Rusije

Fotografije helikoptera Mi-17 koje je Srbija kupila od Rusije

RTS 12.04.2016
Ministarstvo odbrane Srbije objavilo je na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici fotografije novih ruskih helikoptera Mi-17 koje je kupila Srbija. Helikopteri Mi-17 nalaze se trenutno u Kazanju, u Rusiji. Kako navodi Ministarstvo odbrane, oni su "spremni za… »
Srbija jača svoju vojsku: Ovo su nebeske munje koje nam stižu od Rusa (foto)

Srbija jača svoju vojsku: Ovo su nebeske munje koje nam stižu od Rusa (foto)

Pravda 12.04.2016
BEOGRAD - Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić nedavno je izjavio da su pripadnici Vojske Srbije trenutno u Rusiji gde su angažovani na prijemu novih helikoptera. Kako je rekao, nabavka novih helikoptera "Mi-17" uz modernizaciju aviona… »
Ovo su nebeske munje koje nam stižu od Rusa (foto)

Ovo su nebeske munje koje nam stižu od Rusa (foto)

Mondo 12.04.2016
Ministarstvo odbrane Srbije objavilo je fotografije dva ruska helikoptera "mi-17", koji će stići u Srbiju početkom juna. Foto: Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije Premijer Srbije Aleksandar Vučić nedavno je izjavio da su pripadnici Vojske Srbije… »

Vesti dana »