Povezane vesti
Srpski piloti isprobavaju ruske helikoptere (video)
Večernje novosti 12.04.2016
Objavljene prve fotografije dvaju helikoptera „MI-17“ kupljenih u Rusiji. U Srbiju stižu polovinom juna. Opremljeni za teške vremenske uslove. Dve grupe pilota i tehničara u Kazanju na obuci. HELIKOPTERI "Mi-17 V5", kupljeni od Rusije, biće… »
Spremni ruski helikopteri za Vojsku Srbije
RTV 12.04.2016
BEOGRAD - Ministarstvo odbrane objavilo je na svom fejsbuk profilu da su novi helikopteri MI 17V-5 spremni a naše vazduhoplovstvo. Na stranici Ministarstva odbrane i Vojske Srbije stoji da su novi helikopteri za naše vazduhoplovstvo spremni, a kako je… »
Prva ozbiljna nabavka još od sfrj: Ovo su novi helikopteri Vojske Srbije
Kurir 12.04.2016
BEOGRAD - Ministarstvo odbrane objavilo je na svom fejsbuk profilu da su spremni novi helikopteri za naše vazduhoplovstvo, kao i fotografije tih helikoptera modela MI 17V-5. Kako je rečeno u Ministarstvu odbrane, helikopteri se spremaju za Vojsku… »
FOTO: Predstavljeni novi ruski helikopteri Vojske Srbije
Radio 021 12.04.2016
Ministarstvo odbrane objavilo je danas na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici fotografije novih ruskih helikoptera Mi-17 koje je kupila Srbija. Helikopteri Mi-17 nalaze se trenutno u Kazanju, u Rusiji i kako su naveli u ministarstvu "spremni za naše… »
Robusne ruske letelice: Ovo su novi helikopteri Vojske Srbije
Blic 12.04.2016
Ministarstvo odbrane objavilo je fotografije letelica koje se trenutno nalaze u fabrici u Kazanju u Rusiji, odakle će za par meseci avionom biti prebačene za Beograd. Dva helikoptera tipa Mi 17-V5 kupljena za potrebe Vojske Srbije će stići u Srbiju… »
Fotografije helikoptera Mi-17 koje je Srbija kupila od Rusije
RTS 12.04.2016
Ministarstvo odbrane Srbije objavilo je na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici fotografije novih ruskih helikoptera Mi-17 koje je kupila Srbija. Helikopteri Mi-17 nalaze se trenutno u Kazanju, u Rusiji. Kako navodi Ministarstvo odbrane, oni su "spremni za… »
Srbija jača svoju vojsku: Ovo su nebeske munje koje nam stižu od Rusa (foto)
Pravda 12.04.2016
BEOGRAD - Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić nedavno je izjavio da su pripadnici Vojske Srbije trenutno u Rusiji gde su angažovani na prijemu novih helikoptera. Kako je rekao, nabavka novih helikoptera "Mi-17" uz modernizaciju aviona… »
Ovo su nebeske munje koje nam stižu od Rusa (foto)
Mondo 12.04.2016
Ministarstvo odbrane Srbije objavilo je fotografije dva ruska helikoptera "mi-17", koji će stići u Srbiju početkom juna. Foto: Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije Premijer Srbije Aleksandar Vučić nedavno je izjavio da su pripadnici Vojske Srbije… »
Vesti dana »
Evroliga: Crno-beli bez šanse u Atini, šampion Evrope dominantno do pobede
Danas pre 6 satijoš 3 povezane
Premijer Tusk garantuje: Poljska neće uhapsiti Netanjahua ako dođe na godišnjicu u Aušvic
Kurir pre 39 minutajoš 3 povezane
PREMIJER VUČEVIĆ NAJAVIO POVEĆANjE PLATA U PROSVETI: Do kraja 2025. rast od 31 odsto
Pirotske vesti pre 7 satijoš 1 povezana
Pretukao verenicu ispod ostroga, napao komšije sekirom: Filip (27) napravio krvavi pir, komšije u šoku: "Nekad je bio dobro dete"
Blic pre 45 minutajoš 1 povezana