Povezane vesti

Moskva ne otkriva koga će podržati u UN

RTS 13.04.2016
Rusko ministarstvo spoljnih poslova nije se izjasnilo kog kandidata će Moskva podržati za funkciju generalnog sekretara UN.Rusija smatra da budući generalni sekretar UN treba da bude iz istočnoevropske grupe, ali neće upotrebiti veto ako Savet… »

Koga će RUS podržati za funkciju genseka UN- tajna

B92 13.04.2016
Moskva -- Rusko Ministarstvo spoljnih poslova nije se danas izjasnilo kog kandidata će Moskva podržati za funkciju generalnog sekretara UN. "Ne komentarišemo", rekli su izvori agencije Beta u ruskom Ministarstvu spoljnih poslova, na pitanje da li se… »

Dačić za RSE: Odluka o Jeremiću nije bila laka

Slobodna Evropa 13.04.2016
Podrška kandidaturi Vuka Jeremića za generalnog sekretara UN nije bila laka odluka, rekao je u intervjuu za RSE ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić. "Nije tu u pitanju bila bilo kakva sumnja, već sagledavanje međunarodne situacije i šansi… »

Dačić: Bilo je normalno da podržimo Vuka Jeremića

N1 Info 13.04.2016
Normalno je da Srbija podrži svog čoveka za poziciju generalnog sekretara UN, kaže ministar spoljnih poslova Ivica Dačić povodom odluke da Vlada Srbije podrži kandidaturu Vuka Jeremića. Na pitanje zašto se toliko dugo čekalo sa tom odlukom… »

Dačić: Srbija i Hrvatska imaju burnu saradnju

RTS 13.04.2016
Nije dobro da Hrvatska blokira Srbiju i to ne nailazi na dobar odjek u EU, upozorio je ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić, poručivši da ne bi trebalo podizati atmosferu, već naći razlog za racionalnu saradnju. Kaže i da je normalno da… »

Dačić: Normalno da podržimo Jeremića

RTV 13.04.2016
BEOGRAD - Normalno je da Srbija podrži svog čoveka za poziciju generalnog sekretara UN, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, povodom odluke da Vlada Srbije podrži kandidaturu Vuka Jeremića. Na pitanje zašto se toliko dugo čekalo… »

Dačić: Bilo je normalno da podržimo Vuka Jeremića

B92 13.04.2016
Normalno je da Srbija podrži svog čoveka za poziciju generalnog sekretara UN, izjavio je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić. Dačić je ovo izjavio povodom odluke da Vlada Srbije podrži kandidaturu Vuka Jeremića. Na pitanje zašto se toliko dugo… »

Dačić: Normalno što smo podržali Jeremića

Mondo 13.04.2016
Normalno je da Srbija podrži svog čoveka za poziciju generalnog sekretara UN, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, povodom odluke da Vlada Srbije podrži kandidaturu Vuka Jeremića. Foto: MN Press Na pitanje zašto se toliko dugo… »

Vesti dana »

Pretukao mladića ispred lokala u Petrovaradinu

Radio 021 pre 1 satjoš 28 povezanih

Milojević: Boli ovakav poraz, ali može mnogo da se nauči

Politika pre 9 minutajoš 23 povezane

Dobra i loša vest za Džonsona

Slobodna Evropa pre 1 satjoš 21 povezana

Milošević: Privilegija - posle 53 godine Junajted u Humskoj

Večernje novosti pre 1 satjoš 19 povezanih