Povezane vesti
Panama: Prijavljivanje poreza ubuduće po međunarodnim standardima
Gde investirati 15.04.2016
Panama ja odlučila da usvoji međunarodne standarde za prijavljivanje poreza, izjavio je danas generalni sekretar Organizacije za ekonomsku saradnju i razvoj (OECD) Jose Angel Gurria. “Upravo smo primili informaciju da su pre nekoliko minuta izašli u… »
Panama će usvojiti međunarodne standarde za prijavu poreza
Slobodna Evropa 15.04.2016
Panama je odlučila da usvoji međunarodne standarde za prijavljivanje poreza, saopštio je danas generalni sekretar Organizacije za ekonomsku saradnju i razvoj /OECD/ Hose Anhel Gurija. "Upravo smo dobili informaciju da je prije nekoliko minuta Panama… »
Panama usvaja međunarodne standarde za porez
Al Jazeera 15.04.2016
Panama ja odlučila da usvoji međunarodne standarde za prijavljivanje poreza. Panama ja odlučila da usvoji međunarodne standarde za prijavljivanje poreza, izjavio je danas generalni sekretar Organizacije za ekonomsku saradnju i razvoj (OECD) Jose Angel… »
U Panami uskoro međunarodni standardi za porez
Radio 021 15.04.2016
Panama ja odlučila da usvoji međunarodne standarde za prijavljivanje poreza, izjavio je generalni sekretar Organizacije za ekonomsku saradnju i razvoj. "Primili smo informaciju da su izašli u javnost sa izjavom da će se pridružiti zajedničkim standardima… »
Vesti dana »

Đoković posle 4 sata drame saznao sa kim igra: Treći put ove godine ide na poznatog Britanca
Mondo pre 58 minutajoš 8 povezanih

Sunčani dani pred olujni vikend! Oglasio se RHMZ, evo šta nas čeka do kraja nedelje: Temperatura do 40 stepeni, pa pljuskovi sa grmljavinom
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Oglasio se MUP o sukobima ispred Filozofskog fakulteta u Novom Sadu: "Gađali su kamenicama, jajima i koristi pirotehniku"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Beogradski je najpoznatiji, ali u Srbiji postoje još 2 aerodroma za komercijalne letove, na jednom je parking besplatan: Evo svih detalja
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Borba za opstanak na Kim: Delegacija Srpske liste razgovarala sa Trokazom o problemima Srba
Blic pre 1 satjoš 1 povezana