Povezane vesti

Panama: Prijavljivanje poreza ubuduće po međunarodnim standardima

Panama: Prijavljivanje poreza ubuduće po međunarodnim standardima

Gde investirati 15.04.2016
Panama ja odlučila da usvoji međunarodne standarde za prijavljivanje poreza, izjavio je danas generalni sekretar Organizacije za ekonomsku saradnju i razvoj (OECD) Jose Angel Gurria. “Upravo smo primili informaciju da su pre nekoliko minuta izašli u… »
Panama će usvojiti međunarodne standarde za prijavu poreza

Panama će usvojiti međunarodne standarde za prijavu poreza

Slobodna Evropa 15.04.2016
Panama je odlučila da usvoji međunarodne standarde za prijavljivanje poreza, saopštio je danas generalni sekretar Organizacije za ekonomsku saradnju i razvoj /OECD/ Hose Anhel Gurija. "Upravo smo dobili informaciju da je prije nekoliko minuta Panama… »
Panama usvaja međunarodne standarde za porez

Panama usvaja međunarodne standarde za porez

Al Jazeera 15.04.2016
Panama ja odlučila da usvoji međunarodne standarde za prijavljivanje poreza. Panama ja odlučila da usvoji međunarodne standarde za prijavljivanje poreza, izjavio je danas generalni sekretar Organizacije za ekonomsku saradnju i razvoj (OECD) Jose Angel… »
U Panami uskoro međunarodni standardi za porez

U Panami uskoro međunarodni standardi za porez

Radio 021 15.04.2016
Panama ja odlučila da usvoji međunarodne standarde za prijavljivanje poreza, izjavio je generalni sekretar Organizacije za ekonomsku saradnju i razvoj. "Primili smo informaciju da su izašli u javnost sa izjavom da će se pridružiti zajedničkim… »

Vesti dana »