Povezane vesti
Mladen Dodić: Istorijska šansa za Javor!
Hot sport 19.04.2016
Trener fudbalera Javora Mladen Dodić rekao je danas da njegovi igrači imaju istorijsku šansu u polufinalu Kupa Srbije, kao i da je ekipa izuzetno motivisana i raspoložena da se sutra plasira u finale. – Ja sam i posle pobede u Ivanjici (2:1) rekao… »
Dodić: Istorijska šansa, izuzetno smo motivisani
Beta 19.04.2016
Trener fudbalera Javora Mladen Dodić rekao je danas da njegovi igrači imaju istorijsku šansu u polufinalu Kupa Srbije, kao i da je ekipa izuzetno motivisana i raspoložena da se sutra plasira u finale. "Ja sam i posle pobede u Ivanjici (2:1) rekao da… »
Dodić: Nećemo braniti gol prednosti u Čačku
Vesti online 19.04.2016
Trener fudbalera Javora Mladen Dodić rekao je danas da njegova ekipa u revanšu polufinala Kupa Srbije protiv Borca iz Čačka neće braniti gol prednosti iz prvog meča u Ivanjici (2:1). - Imamo prednost koja nas obavezuje na to da ne sme da bude… »
Borac kreće u "juriš"
Mondo 19.04.2016
Trener Čačana kaže da će od prvog minuta revanša polufinala Kupa Srbije krenuti silovito ka golu Javora. Foto: MN Press Trener fudbalera Borca iz Čačka Ljubiša Stamenković izjavio je da njegova ekipa neće taktizirati u revanš meču polufinala… »
Vesti dana »
Brnabić: Nastaviću da podstičem dijalog i čuvam dostojanstvo parlamenta
RTV pre 1 satjoš 54 povezane
Počeo primirje Izraela i libanskog Hezbolaha posle više od godinu dana borbi
BBC News pre 1 satjoš 41 povezana
Manji incidenti na sednici Skupštine Beograda – prosuta crvena farba (VIDEO)
Danas pre 34 minutajoš 22 povezane
Odbijen ukrajinski napad na Sevastopolj, oboreno 25 dronova iznad Krima
RTV pre 57 minutajoš 19 povezanih
„Otpad sa gradilišta Milenijum tima“: Aktivisti inicijative Most ostaje prosuli šut ispred Skupštine (VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 9 povezanih