Povezane vesti
Jedina preživela logorašica odustala od državne komemoracije u Jasenovcu
RTS 22.04.2016
Od državne komemoracije u Jasenovcu odustala je jedina preživela logorašica, 95-godišnja Pava Molnar, koja kaže da je svoj govor povukla jer ne želi da bude pročitan tamo gde nisu prisutni svi koji bi trebalo budu. Molnar, jedina preživela logorašica… »
Jedina preživela Jasenovac a neće na komemoraciju: Kad sam videla da svi idu odvojeno, odustala sam
Kurir 22.04.2016
Od državne komemoracije u Jasenovcu odustala je jedina preživela logorašica, 95-godišnja Pava Molnar, koja kaže da je svoj govor povukla jer ne želi da bude pročitan tamo gde nisu prisutni svi koji bi trebalo. Molnar, jedina preživela logorašica ustaškog… »
Evo zašto je najstarija logorašica iz Hrvatske odustala od govora u Jasenovcu
Vesti online 22.04.2016
Od službene komemoracije obeležavanja 75 godina od osnivanja logora Jasenovac odustala je i Pava Molnar, jedina preživela logorašica. - Da, povukla sam govor i ne želim da ga čitaju u petak na službenoj komemoraciji u Jasenovcu. Učinila sam to zato što… »
Vesti dana »

Vlada usvojila uredbu o ograničavanju marži na 20 odsto za proizvode iz 23 kategorije
RTV Novi Pazar pre 58 minutajoš 30 povezanih

Veliki ruski napad na Kijev: Najmanje 13 mrtvih, više od 40 ranjenih
BBC News pre 53 minutajoš 37 povezanih

Nova epska bruka Mančester Junajteda: Četvrtoligaš prejak za Crvene đavole! Novak objasnio Amerikancima šta su devedesete na Balkanu: Ovo pitanje je Novaka vratilo u detinjstvo!
Hot sport pre 8 minutajoš 32 povezane

Paradi u Pekingu 3. septembra prisustvovaće Kim Džong Un, Vladimir Putin i Masud Pezeškijan
Radio sto plus pre 1 satjoš 23 povezane