Povezane vesti
Zaboravio sam da igram fudbal...
Mozzart sport 22.04.2016
"Imao sam loptu, a nisam znao šta da radim sa njom. Nisam imao ni samopouzdanje”, otkriva Sesk Fabregas. Vezista Čelsija Sesk Fabregas otkrio je u koliko je bednom stanju bio pre nekoliko meseci kada su i Plavci zapali u krizu. Toliko je Španac bio… »
As Čelsija: Zaboravio sam da igram fudbal
Vesti online 22.04.2016
Košmarna sezone za Čelsi se bliži kraju. Vedete "plavaca": Azar, Kosta, Matić... imali su očajnu sezonu, a Sesk Fabregas, koji je leta 2014. godine stigao na "Stamford Bridž" iz Barselone, kaže da je zaboravio da igra fudbal. - U jednom trenutku… »
Nije im bilo svejedno: Fabregas otkrio kolika je bila kriza u Čelsiju
Hot sport 22.04.2016
Fabregas je u intervjuu za specijalizovani sajt “Gol” otkrio do koje mere je klub bio poljuljan krajem prošle godine. Aktuelni šampion izgubio je 5. decembra kod kuće od novog prvoligaša Bornmuta 1:0. – U jednom trenutku, posle utakmice sa… »
Vesti dana »

Blokiran izlaz iz garaže Novi Beograd, ne saobraća čak 280 tramvaja i autobusa
Euronews pre 32 minutajoš 54 povezane

Dejan Davidovac – zvezdin univerzalac: „Nismo ni svesni, zato smo mirni – Ne treba previše slaviti!“
Hot sport pre 1 satjoš 21 povezana

(Video) Eksplozije tresu Rusiju! Napad na naftni depo u Krasnodaru, u plamenu 100.000 tone goriva: Snimci su stravični
Blic pre 1 satjoš 20 povezanih

Austrija oslabljena u Beogradu? Jedan od glavnih igrača reprezentacije doživeo potres mozga
Večernje novosti pre 3 satajoš 18 povezanih