Povezane vesti

"Rafa je čist"

"Rafa je čist"

Vesti online 27.04.2016
"Molim vas da objavite sve moje podatke. Molim vas da objavite sve unose iz mog biološkog pasoša, moju celokupnu istoriju antidoping kontrola i testova", bio je vapaj Rafaela Nadala Međunarodnoj teniskoj federaciji (ITF) posle ponovne sumnje da je… »
ITF: Nadal nikada nije pao na doping testu

ITF: Nadal nikada nije pao na doping testu

Sportski žurnal 27.04.2016
Posle svih prozivki da nije „čist“ Rafael Nadal se obratio ITF-u odakle je brzo stigao odgovor. - ITF može da potvrdi kako Nadal nikada nije pao na testu, niti je bio suspendovan zbog kršenja antidoping pravila ili bilo kog drugog razloga u vezi sa… »
Nadal je malo nervozan

Nadal je malo nervozan

Vesti online 27.04.2016
Rafael Nadal je poslao pismu predsedniku ITF Dejvidu Hegertiju da se objave svi njegovi rezultati doping testova i unosi iz biološkog pasoša, ali i da više niko ne može da optuži bez dokaza. - Molim vas da objavite sve moje podatke. Molim vas da… »
ITF: je brzo odgovorio na Rafino pismo povodom optužbi za doping

ITF: je brzo odgovorio na Rafino pismo povodom optužbi za doping

Sportal blic 27.04.2016
Rafael Nadal dobio je odgovor ITF-a na zahtev da se podnese izveštaj o njegovim doping testovima. Foto: Reuters Pročitajte još Federer o Rolan Garosu: Novak ga ipak nikad nije osvojio, Rafa je Rafa! PUKAO MU FILM Nadal počeo sa tužbama zbog tvrdnji… »

Vesti dana »