Povezane vesti
"Rafa je čist"
Vesti online 27.04.2016
"Molim vas da objavite sve moje podatke. Molim vas da objavite sve unose iz mog biološkog pasoša, moju celokupnu istoriju antidoping kontrola i testova", bio je vapaj Rafaela Nadala Međunarodnoj teniskoj federaciji (ITF) posle ponovne sumnje da je… »
ITF: Nadal nikada nije pao na doping testu
Sportski žurnal 27.04.2016
Posle svih prozivki da nije „čist“ Rafael Nadal se obratio ITF-u odakle je brzo stigao odgovor. - ITF može da potvrdi kako Nadal nikada nije pao na testu, niti je bio suspendovan zbog kršenja antidoping pravila ili bilo kog drugog razloga u vezi sa… »
Nadal je malo nervozan
Vesti online 27.04.2016
Rafael Nadal je poslao pismu predsedniku ITF Dejvidu Hegertiju da se objave svi njegovi rezultati doping testova i unosi iz biološkog pasoša, ali i da više niko ne može da optuži bez dokaza. - Molim vas da objavite sve moje podatke. Molim vas da… »
ITF: je brzo odgovorio na Rafino pismo povodom optužbi za doping
Sportal blic 27.04.2016
Rafael Nadal dobio je odgovor ITF-a na zahtev da se podnese izveštaj o njegovim doping testovima. Foto: Reuters Pročitajte još Federer o Rolan Garosu: Novak ga ipak nikad nije osvojio, Rafa je Rafa! PUKAO MU FILM Nadal počeo sa tužbama zbog tvrdnji… »
Vesti dana »

Skupština RS-a usvojila zakon o osnivanju specijalnog entitetskog suda i tužilaštva
Al Jazeera pre 2 satajoš 2 povezane

Objavljen audio snimak članova PSG iz Novog Sada kako planiraju nasilne akcije na protestu u subotu
NIN pre 1 satjoš 4 povezane