Povezane vesti
Sergej Ćetković o usvojenim ćerkama: Važnija je njihova sreća od toga šta će reći ljudi
24 Sata 29.04.2016
Pevač Sergej Ćetković, autor brojnih hitova "Zbog nas", "Dva minuta", "Znaj da moja si", pre nekoliko godina sa suprugom Kristinom usvojio je najpre devojčicu Lolu, da bi u njihovu porodicu došla i Mila. On je sada apelovao na sve one koji razmišljaju o… »
Emotivna ispovest sergeja ćetkovića: Evo zašto sam usvojio dve devojčice!
Kurir 29.04.2016
Pevač Sergaj Ćetković, autor brojnih hitova "Zbog nas", "Dva minuta", "Znaj da moja si" u javnosti je poznat i kao otac koji je sa suprugom usvojio dve devojčice. To je bio povod da ga UNICEF pozove za prijatelja kampanje „Svako dete treba porodicu“ koja… »
Vesti dana »

Mup: o skupovima protiv blokada: "u 125 mesta okupilo se 144.000 ljudi, najviše na Voždovcu"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

"Idemo na pobedu ovaj put" Imao žestok okršaj sa voditeljem Pinka u emisiji, a sada šokirao oglašavanjem i najavio ulazak u Elitu (foto)
Alo pre 4 satijoš 4 povezane

Au! Aleksandra Babejić se naoštrila pred ulazak u Elitu 9 "Imam snimke Mine Vrbaški sa hodočašća" - Spomenula Kristinu Spalević: "Znam dosta o njoj"
Blic pre 2 satajoš 3 povezane

"Borite se ili umrite": Ilon Mask uputio poruku desničarima u Londonu (video)
Kurir pre 4 satijoš 1 povezana

Maja i Janjuš već završili u krevetu Ne mogu da se obuzdaju, osamili se u izolaciji i prešli na stvar (video)
Alo pre 4 satijoš 4 povezane