Povezane vesti
Lektira "za dom spremna"
RTS 11.05.2016
Lektira za šesti razred učenika u Hrvatskoj sadrži promovisanje ustaštva koje je prikazano ne samo kao nešto potpuno uobičajeno i prihvatljivo, nego i kao izraz hrvatskog domoljublja, piše zagrebački portal "Indeks". Kao primer navodi se rečenica… »
Hrvati u lektiri veličaju ustaštvo!
Alo 11.05.2016
Lektira za šesti razred učenika u Hrvatskoj sadrži promovisanje ustaštva i rečenice poput "Mi smo spremni, poglavniče", piše portal "Indeks". "Sva je treperila od unutrašnjeg uzbuđenja kad je čula kako Bobo ili Jura viče: Mi smo spremni… »
Knjige pune mržnje: U hrvatskim lektirama za 6. razred deci se promoviše ustaštvo
Kurir 11.05.2016
Lektira za šesti razred učenika u Hrvatskoj sadrži promovisanje ustaštva koje je prikazano ne samo kao nešto potpuno uobičajeno i prihvatljivo, nego i kao izraz hrvatskog domoljublja. Kao primer navodi se rečenica iz romana Stjepana Tomaša pod… »
U hrvatskoj lektiri za šesti razred: "Mi spremni, Poglavniče"
Vesti online 11.05.2016
"Sva je treperila od unutrašnjeg uzbuđenja kad je čula kako Bobo ili Jure viče: Mi smo spremni, Poglavniče", navodi se u knjizi koju hrvatski šestaci moraju obavezno da pročitaju, piše "Index". To je rečenica iz kratkog romana književnika… »
Vesti dana »

Studenti umetničkih fakulteta u blokadi objavili "pismo narodu": Pozvali građane da se samoorganizuju u zborove (foto/video)
Blic pre 7 minutajoš 48 povezanih

"Nisam želeo da komentarišem, ali ovo je velika istina": Sinančević otvorio dušu na Instagramu posle finala
Mondo pre 31 minutajoš 46 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA: Ukrajinci raketama gađali pijacu u Hersonskoj oblasti, ima mrtvih
RTV pre 4 satijoš 32 povezane

Novi krah crvene zvezde, ne nazire se izlaz iz krize: Crveno-beli mogu da se oproste od prednosti domaćeg terena! (video)
Hot sport pre 26 minutajoš 31 povezana

(Video) Veličanstven prizor Studenti koji žele da uče osvetlili Pionirski park mobilnim telefonima
Dnevnik pre 31 minutajoš 24 povezane