Povezane vesti

Miloš Biković raskinuo vezu sa ruskom manekenkom

Miloš Biković raskinuo vezu sa ruskom manekenkom

Tračara 15.05.2016
Miloš Biković je ponovo slobodan muškarac. Glumac je nedavno okončao svoju romansu sa ruskom manekenkom Sashom Luss. Njihova ljubav je započela sredinom prošle godine nakon što su zajedno učestvovali u projektu Summer of love, a oboje su vezu… »
(Foto) devojke, Biković je ponovo slobodan: Evo zbog čega je Miloš raskinuo sa ruskom manekenkom

(Foto) devojke, Biković je ponovo slobodan: Evo zbog čega je Miloš raskinuo sa ruskom manekenkom

Kurir 15.05.2016
Miloš Biković je raskinuo vezu sa ruskim modelom Sašom Lus što je i sam objavio na društvenoj mreži Instagram. "U Srpskim medijima jos nije nista izašlo, ali pitanje je trenutka, Saša i ja nismo zajedno već neko vreme, i Sašine slike (paparaco)… »
Biković pokazao bivšu devojku i poslao svima poruku: "Nismo više zajedno"

Biković pokazao bivšu devojku i poslao svima poruku: "Nismo više zajedno"

24 Sata 15.05.2016
Glumac Miloš Biković javno je priznao da je bio u vezi sa manekenkom iz Rusije, ali i da oni nisu više zajedno. Glumac je na svom Instagram profilu objavio da su raskinuli još pre izvesnog vremena, ali da nije želeo javno da priča o tome. "U srpskim… »
Ovaj potez Miloša Bikovića je za aplauz: Evo zašto je objavio da je raskinuo sa Sašom Lus

Ovaj potez Miloša Bikovića je za aplauz: Evo zašto je objavio da je raskinuo sa Sašom Lus

Story 15.05.2016
Srpski glumac je preduhitrio medije i objavio na svom profilu na društvenoj mreži Instagram da više nije u ljubavi s ruskom manekenkom Sašom Lus. Biković je, naime, objavio selfi fotografiju sa svojom bivšom emotivnom partnerkom, uz poruku kojom je… »
Biković raskinuo sa ruskom manekenkom

Biković raskinuo sa ruskom manekenkom

Večernje novosti 15.05.2016
Srpski glumac Miloš Biković (28) potvrdio je da već izvesno vreme nije u vezi sa ruskom manekenkom Sašom Lus. Srpski glumac Miloš Biković (28) potvrdio je da već izvesno vreme nije u vezi sa ruskom manekenkom Sašom Lus, prenose beogradski mediji… »
Miloš Biković za SVET: Saša i ja više nismo zajedno!

Miloš Biković za SVET: Saša i ja više nismo zajedno!

Svet & Skandal 15.05.2016
Povodom paparaco fotografija njegove devojke Saše Lus na kojima razmenjuje poljupce sa nepoznatim mladićem, a koje su se pojavile u ruskim medijima danas smo stupili u kontakt sa našim najpopularnijim glumcem Milošem Bikovićem. “Mi nismo zajedno… »
Ponovo solo: Evo zašto je Miloš Biković raskinuo sa ruskim modelom

Ponovo solo: Evo zašto je Miloš Biković raskinuo sa ruskim modelom

Blic 15.05.2016
Miloš BIković više nije u vezi sa ruskim modelom Sašom Lus. Ovu informaciju potvrdio je i sam glumac, a sve nakon paparaco fotografija koje su osvanule u ruskim medijima a na kojima se Saša ljubi sa drugim muškarcem. "Da bi se izbegli pogrešni… »

Vesti dana »