Povezane vesti
Batinaši, I ja sam Rom: Ovaj mladić je poslao poruku nasilnicima iz Podgorice (VIDEO)
Telegraf 18.05.2016
- Vi momci batinaši, mafijaši, mangupi, kraljevi, šminke itd, hvala vam na još jednom ovako "dobrom" osećaju. Znate, i ja sam Rom ili kako nas pojedini nazivate "Ciganin" - napisao je Elvis u svom statusu. Elvis Beriša iz NVO Romska organizacija… »
Šutirali ga i udarali u glavu: Snimak brutalnog prebijanja Roma potresao region! (uznemirujući video)
Srbija danas 18.05.2016
Na društvenim mrežama se pojavio snimak na kome je prikazano kako dva muškarca tuku mladića romske nacionalnosti. Nasilnici su ga brutalno udarali šakama i nogama po glavi, a incident se dogodio u Podgorici. Nasilje nad pripadnikom romske populacije… »
Brutalno tukli roma u Podgorici, šutirali ga i udarali u glavu: Uznemirujući snimak potresao region (video)
Telegraf 18.05.2016
Policija ispituje slučaj nasilja u Podgorici, kada su dva muškarca brutalno izudarala mladića romske nacionalnosti. Na društvenim mrežama se pojavio snimak na kome je prikazano kako dva muškarca tuku mladića romske nacionalnosti. VEOMA… »
Brutalno tukli roma u Podgorici, šutirali ga i udarali u glavu: Uznemirujući snimak potresao region (video)
Pravda 18.05.2016
Na društvenim mrežama se pojavio snimak na kome je prikazano kako dva muškarca tuku mladića romske nacionalnosti. Nasilnici su ga brutalno udarali šakama i nogama po glavi, a incident se dogodio u Podgorici. Nasilje nad pripadnikom romske populacije… »
Vesti dana »

Podela ukrajinskog plena: Tramp i Putin rasparčavaju zemlju, a američki lider se nameračio na ovo: "Naše vlasništvo bila bi najbolja zaštita"
Blic pre 25 minutajoš 4 povezane

Sferopulos održao govor igračima u svlačionici posle pobede u Pireju: Uživajte večeras, ali sutra fokus na preostale utakmice (VIDEO)
Danas pre 8 satijoš 3 povezane

Košta: Ne možemo da budemo blokirani zbog drugačijeg mišljenja Mađarske
RTV pre 49 minutajoš 2 povezane