Povezane vesti
Kup Italije: Morata doneo trofej Juventusu u produžetku /video/
Sportal blic 22.05.2016
Posle osvajanja titule prvaka Italije, fudbaleri Juventusa su pobedili i u nacionalnom Kupu. Oni su u finalu na “Olimpijskom stadionu” u Rimu savladali Milan 1:0 tek posle produžetaka. Otro gol de Morata en una final. Entró desde el banquillo y fue… »
Kup Italije: Juventus odbrani titulu, Milan ostao bez Evrope
Večernje novosti 21.05.2016
Juve postao prvi tim u istoriji italijanskog fudbala koji je odbrani duplu krunu. Morata dao gol u 110. minutu. Fudbaleri Juventusa osvojili su večeras Kup Italije, pošto su u finalu u Rimu posle produžetaka pobedili Milan sa 1:0. Jedini gol na… »
Mančester junajted posle produžetaka osvojio FA kup
Večernje novosti 21.05.2016
Posle 90 minuta je bilo nerešeno (1:1), a trijumf “crvenim đavolima” je doneo Lingard u 110. minutu. Prvi trofej za Mančester junajted od odlaska Ser Aleksa Fergusona u penziju. Na “Vembliju” su posle produžetaka savladali Kristal Palas (2:1)… »
Vesti dana »
Majami bolji od Bruklina, Jović nastavlja da blista, dobra partija Micića u pobedi Šarlota VIDEO
Nova pre 5 minutajoš 19 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Zelenski: Ja sam vođa, svima sam zabranio pregovore s Putinom; Fico: Neću podneti ostaku
RTV pre 1 satjoš 9 povezanih
Neće dozvoliti Palestincima da se vrate u Gazu: Izrael: Hamas po drugi put prekršio sporazum o prekidu vatre
Blic pre 52 minutajoš 7 povezanih
Najnovija najava RHMZ-a: Uskoro stiže novo zahlađenje - sa plus 20, vraćamo se u pravu zimu
Mondo pre 1 satjoš 9 povezanih
Grenell o protestima u Srbiji: Ne podržavmo one koji nasilno preuzimaju vladine zgrade
Al Jazeera pre 10 minutajoš 5 povezanih