Povezane vesti
Za samo pet minuta... (video)
Mondo 22.05.2016
...možete li da izbrojite koliko puta su se ispolivale? Ceca i Jelena se koškaju već danima na Farmi, a u nedelju je modelsici prekipelo, pa je odlučila da nauči rediteljku pameti. Izašla je i polila Jelenu vodom ne jednom, ne dva, ne tri puta… »
Prepoznajte glumca (foto)
Mondo 22.05.2016
Da li prepoznajete sadašnjeg šmekera na slici od pre dve i po decenije? Glumac Ivan Bosiljčić postavio je na Instagram fotku iz detinjstva, na kojoj pozira sa mlađim bratom. "Moj brat je imao šest, a ja 11 godina na ovoj slici. Ovo je nekakav print… »
"Pomeri malo telefon" (foto)
Mondo 22.05.2016
Ovako "dobronamerni" fanovi savetuju starletu... Stanija Dobrojević objavila je na Instagramu sliku bez brushaltera, i pohvalila se da joj nisu potrebni ni filteri, ni Fotošop. Ipak, pošto smo navikli na Stanijine golišave fotke, zanimljiviji su nam… »
Jedan tebi, jedan meni (video)
Mondo 22.05.2016
Pogledajte "čašćavanje" Lepog Miće i Goge Aleksić! Pevač i igračica posvađali su se u subotu na Farmi, a njihov sukob zapanjio je ostale. Osim što su gurali jedno drugome srednji prst u lice, pljuvali su se, a psovali su toliko da iz klipa… »
Vesti dana »
Vens: Trampov plan o povećanju carina pokazuje da SAD neće više biti iskorišćavane
RTV pre 41 minutajoš 2 povezane
Rus pretučen u Beogradu: Huligani ga napali na Voždovcu, pa opljačkali: Policija traga za huliganima
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Ko je bio Igor Bojović: Ko Dramski pisac i upravnik pozorišta "Boško Buha", hrabro se borio sa opakom bolešću
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Policija u Gruziji uhapsila dvojicu opozicionih lidera tokom protesta
Danas pre 6 satijoš 1 povezana