Povezane vesti

Miodrag Belodedić: U srcu imam dve Zvezde, policija je hapsila ljude iz mog sela!

Miodrag Belodedić: U srcu imam dve Zvezde, policija je hapsila ljude iz mog sela!

Hot sport 30.05.2016
Crvena zvezda je sinoć proslavila 25 godina od osvajanja evropske titule, a iz zlatne generacije fudbalera u Beograd je došao Miodrag Belodedić. Rumunski fudbaler se prisetio te 1991. godine kada je Crvena zvezda pokorila Evropu, a u izajvi posle filma… »
Belodedić: Rumuni privođeni zbog ljubavi prema Zvezdi

Belodedić: Rumuni privođeni zbog ljubavi prema Zvezdi

Večernje novosti 30.05.2016
Na jednu utakmicu došli moji ljudi iz sela, a tada nisu smeli da idu dalje od 100 kilometara. Kada su se vratili došla je rumunska policija i odvela ih u pritvor – rekao je nekadašnji defanzivac crveno-belih. Crvena zvezda je u nedelju uveče… »
Pesma i scene od kojih se ledi krv: Svaki Delija koji ovo pogleda naježiće se! (video)

Pesma i scene od kojih se ledi krv: Svaki Delija koji ovo pogleda naježiće se! (video)

Hot sport 30.05.2016
Crvena zvezda je u nedelju proslavila 25 godina od osvajanja Kupa evropskih šampiona, a prigodna svečanost održana je u Sava Centru. Tom prilikom prikazan je prelep film koji legende Crvene zvezde prati od rođenja do dana kada su ušli među… »

Vesti dana »