Povezane vesti
Lik je otkrio ultimativnu foru za muvanje BG riba - ovo je rezultat
24 Sata 02.06.2016
Sreli ste u klubu devojku vaših snova, ali ne znate kako da joj priđete? Možda ovaj lik može da vam pomogne, ali na vama je koliko ćete ga shvatiti ozbiljno nakon što ga kroz šake propuste dame. 24sata_rs/main 1… »
Georgiev o svojoj trudnoj devojci: Milica je odlično, srećan sam
24 Sata 02.06.2016
Vlado Georgiev je za 25. jun najavio veliki koncert na Tašmajdanu, što će biti i dobra prilika da sa svojim fanovima proslavi srećne vesti - pevač će uskoro postati otac i više ne krije uzbuđenje. - Milica je odlično. Ja sam srećan. Uvek sam… »
Zaljubljeni barba: Vlado Georgiev: Srećan sam sa mojom Milicom
Blic 02.06.2016
Šarmantni barba priznao nam je da je izuzetno zaljubljen u svoju devojku s kojom čeka dete i pred ekipom „Blica“ nije mogao da sakrije sreću. - Milica je odlično. Ja sam srećan. Uvek sam srećan, što želim i vama - rekao je Vlado Georgiev za… »
Vesti dana »
Blokirana raskrsnica kod Kule Beograd, gotovo odmah izbili incidenti
Beta pre 43 minutajoš 23 povezane
"Blic" saznaje: Poznati identiteti dvojice tinejdžera koji su brutalno pretukli mladića u Leskovcu: Jedan će biti osumnjičen za ubistvo
Blic pre 32 minutajoš 39 povezanih
Tragedija u Novom Sadu: Goranu Vesiću ukinut pritvor, uhapšeno trinaest osumnjičenih
BBC News pre 37 minutajoš 33 povezane
Prekid vatre Izraela i Hezbolaha: Da li je ovo prekretnica ka trajnom miru ili samo ratni predah?
Kurir pre 19 minutajoš 57 povezanih