Povezane vesti

Zvanično: Toti produžio ugovor sa Romom do 2017. pa do 2023. godine!

Zvanično: Toti produžio ugovor sa Romom do 2017. pa do 2023. godine!

Mozzart sport 07.06.2016
„Potpisao sam na još tri godine“, rekao je kapiten Vučice novinarima. Stisak ruke, zagrljaj i zdravica uz šampanjac. Najveći strahovi navijača Rome su i definitivno otklonjeni: Frančesko Toti ostaje u dresu kojem je posvetio celu karijeru! Roma… »
Toti: Ispunjen mi je san

Toti: Ispunjen mi je san

Beta 07.06.2016
Legendarni kapiten Rome Frančesko Toti rekao je da mu je ispunjen san time što je produžio ugovor sa klubom i što će još godinu dana igrati fudbal u svom klubu, kao i što će posle toga biti funkcioner Rimljana. Živa legenda Rome potpisao je danas… »
Toti će biti i tehnički direktor

Toti će biti i tehnički direktor

Sportske.net 07.06.2016
Nakon što bude završio svoju igračku karijeru, Frančesko Toti će postati tehnički direktor Rome. Fotelja odmah nakon zelenog tepiha. Frančesko Toti je zaslužio funkciju u Romi nakon 25 godina igračke karijere koju je proveo samo u tom klubu. Ovaj… »
Legenda još ‘pleše’: Toti produžio ugovor sa Romom, ali ne samo to…

Legenda još ‘pleše’: Toti produžio ugovor sa Romom, ali ne samo to…

Hot sport 07.06.2016
Legendarni kapiten Rome Frančesko Toti rekao je da mu je ispunjen san time što je produžio ugovor sa klubom i što će još godinu dana igrati fudbal u svom klubu, kao i što će posle toga biti funkcioner Rimljana. Živa legenda Rome potpisao je danas… »
Potvrđeno, legendarni Toti potpisao novi ugovor!

Potvrđeno, legendarni Toti potpisao novi ugovor!

Sportske.net 07.06.2016
Sada je već sve poznato, danas je Frančesko Toti produžio svoj ugovor sa Romom na još godinu dana. Negde u maju sledeće godine Frančesko Toti će završiti svoju karijeru. To je potvrđeno danas pošto je legendarni fudbaler rimske "Vučice"… »

Vesti dana »