Повезане вести
Милица Тодоровић размишља о проширењу породице: Радо бих усвојила дете!
Курир 11.06.2016
Млада певачица Милица Тодоровић је у дугој и стабилној вези са кореографом Милошем Пауновићем, па су све чешћа питања о томе да ли планира да стане на луди камен и оснујепородицу са својим изабраником. Иако сматра да је веома… »
Милица Тодоровић искрено о дечку: Љубомора мора да постоји кад се људи воле
24 Сата 11.06.2016
Милица Тодоровић је већ дуже време у љубави са кореографом Милошем Пауновићем, а сада је открила како стоје ствари у њиховој вези. - Милош ми је велика подршка онда када ми је то најпотребније. Знам да у свакој ситуацији могу… »
Милица отворила душу: Ево шта све каже о дечку
Блиц 11.06.2016
Милица Тодоровић припада оној групи младих девојака које краси осмех и харизма. Увек насмејана Крушевљанка привлачи пажњу јавности ведрим духом, али и врцавим песмама. Већ дуже време је у срећној вези са кореографом Милошем… »
Вести дана »
Метал бенд из Ниша све одушевио: Ево ко су представници Србије на Евровизији ФОТО/ВИДЕО
Б92 пре 2 минутајош 23 повезане
У Беч иде Лавина: Да ли сте задовољни представником Србије за Евровизију? АНКЕТА
Б92 пре 2 минутајош 16 повезаних
Амбасадор Ирана на седници СБ УН: Стотине цивила убијено и повређено у нападима САД и Израела
Бета пре 52 минутајош 1 повезана
"То је и Милово оружје" Адвокат Аца Ђукановића: "Пронађене су пушке с посветом његовом брату"
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана