Povezane vesti
Muvanje u emisiji: Milan Vasić saopštio Nataši Bekvalac da je anđeo i da je zaljubljen u nju!
Kurir 11.06.2016
Glumac je priznao kakva osećanja je imao prema Nataši Bekvalac. "Ja sam zaljubljen u Natašu već jedno 10 godina, ozbiljno! Ona je za mene najlepša pevačica koja se pojavila do sada", rekao je glumac zvezda predstave "Pevaj brate". Nataša Bekvalac… »
Pogledajte kako je Milan Vasić postideo poznatu pevačicu: Zaljubljen sam u Natašu Bekvalac već 10 godina...
Story 11.06.2016
U emisiji Magazin In, glumac je priznao kakva osećanja je imao prema Nataši Bekvalac. Glumac Milan Vasić u emsiji je na skroz simpatičan nalin izjavio ljubav prelepo pevačici Nataši Bekvalac. Ja sam zaljubljen u Natašu već jedno 10 godina… »
Vesti dana »

Srbija centar: Policija je nezakonito upotrebila zvučni top, teroristički akt države prema sopstvenom narodu
Glas Šumadije pre 3 satajoš 8 povezanih

Do kritičnog stanja može doći i posle 24 sata: Ovo su najnovije informacije o mladiću povređenom na Trgu Nikole Pašića
Blic pre 5 satijoš 2 povezane

Veliki skup "15. za 15" održan u Beogradu, zbog incidenata studenti završili ranije, tenzije nastavljene do ponoći (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 1 povezana

"Koristićemo smrtonosnu silu": Tramp naredio moćnu vojnu akciju protiv Huta u Jemenu: "Vaše vreme je isteklo"
Blic pre 7 satijoš 1 povezana