Povezane vesti
Trampove prognoze se obistinile: Rekao sam da će doći do masakra, biće sve gore!
Pravda 13.06.2016
SAD - Najizvesniji republikanski kandidat Donald Tramp pozvao je danas predsednika Baraka Obamu da, zbog reagovanja na masakr u Orlandu, podnese ostavku i ponovo zatražio da se svim muslimanima rođenim van SAD zabrani ulazak u zemlju. Tramp je Obaminu… »
Tramp: Lepo sam vam rekao za muslimane...
Mondo 13.06.2016
Najizvesniji republikanski kandidat Donald Tramp pozvao je predsednika Baraka Obamu da, zbog reagovanja na masakr u Orlandu, podnese ostavku. Foto: AP/Ted S. Warren On je ponovo zatražio da se svim muslimanima rođenim van SAD zabrani ulazak u zemlju… »
Tramp: Rekao sam da će se to dogoditi, biće sve gore
Blic 13.06.2016
Najizvesniji republikanski kandidat Donald Tramp pozvao je danas predsednika Baraka Obamu da, zbog reagovanja na masakr u Orlandu, podnese ostavku i ponovo zatražio da se svim muslimanima rodjenim van SAD zabrani ulazak u zemlju. Tramp je Obaminu ostavku… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Izraelska vojska upravo objavila: Pogodili smo iransko nuklearno postrojenje u Isfahanu
Nova pre 30 minutajoš 88 povezanih

Nedelju dana maltretiranja beograđana: Blokaderi i danas na raskrsnici Nemanjine i Kneza Miloša, sve ih je manje
Kurir pre 2 satajoš 21 povezana

FOTO, VIDEO Demonstracije protiv Trampa napunile ulice širom SAD: "Nema kraljeva"
Radio 021 pre 25 minutajoš 36 povezanih

Srušio se helikopter u predgrađu Atine, sva četiri putnika i pilot spašeni
NIN pre 1 satjoš 29 povezanih

Konzul Nikolić: U stalnoj smo komunikaciji sa 2.500 državljana Srbije u Izraelu
Beta pre 4 satijoš 20 povezanih