Povezane vesti
Trampove prognoze se obistinile: Rekao sam da će doći do masakra, biće sve gore!
Pravda 13.06.2016
SAD - Najizvesniji republikanski kandidat Donald Tramp pozvao je danas predsednika Baraka Obamu da, zbog reagovanja na masakr u Orlandu, podnese ostavku i ponovo zatražio da se svim muslimanima rođenim van SAD zabrani ulazak u zemlju. Tramp je Obaminu… »
Tramp: Lepo sam vam rekao za muslimane...
Mondo 13.06.2016
Najizvesniji republikanski kandidat Donald Tramp pozvao je predsednika Baraka Obamu da, zbog reagovanja na masakr u Orlandu, podnese ostavku. Foto: AP/Ted S. Warren On je ponovo zatražio da se svim muslimanima rođenim van SAD zabrani ulazak u zemlju… »
Tramp: Rekao sam da će se to dogoditi, biće sve gore
Blic 13.06.2016
Najizvesniji republikanski kandidat Donald Tramp pozvao je danas predsednika Baraka Obamu da, zbog reagovanja na masakr u Orlandu, podnese ostavku i ponovo zatražio da se svim muslimanima rodjenim van SAD zabrani ulazak u zemlju. Tramp je Obaminu ostavku… »
Vesti dana »

Evo kog datuma stiže zahlađenje Temperature ispod 10 stepeni, a do tada nas očekuju vrućine
Dnevnik pre 3 satajoš 23 povezane

"Srbijo, da li se čujemo?": Plan protesta u Novom Sadu na koji su pozvali studenti
N1 Info pre 2 satajoš 12 povezanih

Putin: Bila koja zapadna sila u Ukrajini biće legitimna meta za rusku vojsku
Beta pre 1 satjoš 18 povezanih

Rektor Đokić i dekani traže da prestane medijski linč Univerziteta i da se istraži policijska brutalnost VIDEO
Nova pre 2 satajoš 8 povezanih