Povezane vesti
Zorana Mihajlović se brine za bezbednost porodice
Politika 14.06.2016
Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović dostavila je Agenciji za borbu protiv korupciju procenu vrednosti sata koji je list „Kurir” objavio, uz njenu fotografiju i tvrdnju da vredi 20.000 evra. Procena koju je uradila naša poznata zlatarska… »
Zorana Mihajlović: Očekujem fizički napad
Danas 14.06.2016
Beograd - Sledeće što očekujem je fizički napad na moju porodicu, upozorila je danas u saopštenju potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović, reagujući na to što je Kurir objavio njenu fotografiju sa satom za koji tvrdi da vredi 20 hiljada… »
Mihajlović: Očekujem fizički napad na članove porodice
Novi magazin 14.06.2016
Potredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović saopštila je danas da je zabrinuta za svoju porodicu i da je sledeće što očekuje, nakon što su pojedini mediji objavili fotografiju zgrade u… »
Mihajlović: Očekujem fizički napad na članove porodice!
Pravda 14.06.2016
Potredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović saopštila je danas da je zabrinuta za svoju porodicu i da je sledeće što očekuje, nakon što su pojedini mediji objavili fotografiju zgrade u… »
Zorana Mihajlović: Očekujem fizički napad na članove moje porodice!
Telegraf 14.06.2016
- Ono što posle ovakvih naslova sutra mogu da očekujem jeste da mi neko upadne u stan i povredi mene i moju porodicu - navela je Mihajlović. Potredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović… »
Vesti dana »

VIDEO Skupština Beograda: Opozicija pevala himnu, odbornici vlasti glasali iako ništa nisu čuli
Radio 021 pre 12 minutajoš 40 povezanih

Prosvetni radnici pešače ka Čačku, najavili prijave zbog smanjenja zarada
BBC News pre 2 satajoš 22 povezane

Francuska deli obaveštajne podatke sa Ukrajinom, nakon što su SAD povukle svoju podršku - šef CIA kaže kratkoročno
Glas Amerike pre 1 satjoš 20 povezanih

Meloun: Naše protivnike ne zanima niko ko ne nosi broj 15 (video)
Sportski žurnal pre 1 satjoš 26 povezanih

Novo hapšenje zbog pranja para: „Pala“ četiri vlasnika firmi, oprali 13 miliona dinara
Nova pre 42 minutajoš 14 povezanih