Povezane vesti
Zorana Mihajlović se brine za bezbednost porodice
Politika 14.06.2016
Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović dostavila je Agenciji za borbu protiv korupciju procenu vrednosti sata koji je list „Kurir” objavio, uz njenu fotografiju i tvrdnju da vredi 20.000 evra. Procena koju je uradila naša poznata zlatarska… »
Zorana Mihajlović: Očekujem fizički napad
Danas 14.06.2016
Beograd - Sledeće što očekujem je fizički napad na moju porodicu, upozorila je danas u saopštenju potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović, reagujući na to što je Kurir objavio njenu fotografiju sa satom za koji tvrdi da vredi 20 hiljada… »
Mihajlović: Očekujem fizički napad na članove porodice
Novi magazin 14.06.2016
Potredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović saopštila je danas da je zabrinuta za svoju porodicu i da je sledeće što očekuje, nakon što su pojedini mediji objavili fotografiju zgrade u… »
Mihajlović: Očekujem fizički napad na članove porodice!
Pravda 14.06.2016
Potredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović saopštila je danas da je zabrinuta za svoju porodicu i da je sledeće što očekuje, nakon što su pojedini mediji objavili fotografiju zgrade u… »
Zorana Mihajlović: Očekujem fizički napad na članove moje porodice!
Telegraf 14.06.2016
- Ono što posle ovakvih naslova sutra mogu da očekujem jeste da mi neko upadne u stan i povredi mene i moju porodicu - navela je Mihajlović. Potredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović… »
Vesti dana »
Uhapšeni Goran Vesić, Jelena Tanasković, Nebojša Šurlan i još osam osoba zbog pada nadstrešnice u Novom Sadu
NIN pre 4 satijoš 197 povezanih
Humanitarne organizacije: odluka MKS-a mora biti prekretnica u ratu u Gazi
Politika pre 1 satjoš 68 povezanih
Hrvatska na krilima Božića savladala BiH, Grci pali u Londonu
Sport klub pre 53 minutajoš 49 povezanih
Insajder sa meštanima sela, gde se krio Alija Balijagić (VIDEO)
Insajder pre 35 minutajoš 109 povezanih
Obradović: Odigrali smo dobru utakmicu, moramo tako da nastavimo
Politika pre 29 minutajoš 38 povezanih