Povezane vesti

Zorana Mihajlović se brine za bezbednost porodice

Zorana Mihajlović se brine za bezbednost porodice

Politika 14.06.2016
Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović dostavila je Agenciji za borbu protiv korupciju procenu vrednosti sata koji je list „Kurir” objavio, uz njenu fotografiju i tvrdnju da vredi 20.000 evra. Procena koju je uradila naša poznata zlatarska… »
Zorana Mihajlović: Očekujem fizički napad

Zorana Mihajlović: Očekujem fizički napad

Danas 14.06.2016
Beograd - Sledeće što očekujem je fizički napad na moju porodicu, upozorila je danas u saopštenju potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović, reagujući na to što je Kurir objavio njenu fotografiju sa satom za koji tvrdi da vredi 20 hiljada… »
Mihajlović: Očekujem fizički napad na članove porodice

Mihajlović: Očekujem fizički napad na članove porodice

Novi magazin 14.06.2016
Potredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović saopštila je danas da je zabrinuta za svoju porodicu i da je sledeće što očekuje, nakon što su pojedini mediji objavili fotografiju zgrade u… »
Mihajlović: Očekujem fizički napad na članove porodice!

Mihajlović: Očekujem fizički napad na članove porodice!

Pravda 14.06.2016
Potredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović saopštila je danas da je zabrinuta za svoju porodicu i da je sledeće što očekuje, nakon što su pojedini mediji objavili fotografiju zgrade u… »
Zorana Mihajlović: Očekujem fizički napad na članove moje porodice!

Zorana Mihajlović: Očekujem fizički napad na članove moje porodice!

Telegraf 14.06.2016
- Ono što posle ovakvih naslova sutra mogu da očekujem jeste da mi neko upadne u stan i povredi mene i moju porodicu - navela je Mihajlović. Potredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović… »

Vesti dana »