Povezane vesti
Masakr u borskoj kockarnici: Koljač mi je do besvesti klao brata!
Kurir 20.06.2016
BOR - Bilo je stravično. Pravi pakao u mračnoj kockarnici. Ljudi su panično nagrnuli na vrata. Neki su padali, a drugi su ih preskakali ili gazili samo da se što pre domognu ulice. . Nasrnuo je najpre na Sejdina, koji je pao preko poker-aparata, i zario… »
Ubistvo u boru: Brat je pogledao u mene, a onda mi je umro na rukama
Večernje novosti 20.06.2016
Šemso Useinović posle napada u borskoj kladionici i ubistva. BOR - U mrklom mraku sam osetio tri uboda nožem u leđa, kao da me je neko posuo usijanim žarom! Nastala je neviđena gužva, ljudi su trčali iz lokala, gazili su jedan preko drugog... Nekako sam… »
Brat mi je umro na rukama: Izbodeni mladić za "Blic" opisuje krvavi pir Igora Aleksića u Boru
Blic 20.06.2016
Bio je potpuni mrak. Samo sam osetio tri uboda u leđa. Ljudi su trčali napolje. Ugledao sam brata kako se sav krvav drži za vrat.”. Ovako za „Blic” Šemso Useinović (39), jedan od povređenih u borskoj kockarnici „Koloseum“ u Boru, opisuje krvoproliće koje… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi vas pozivaju: Evo šta je potrebno da uradite ako želite da se uključite u studentsku akciju
Nova pre 14 minutajoš 33 povezane
Studentu Bogdanu Jovičiću ukinut kućni pritvor mesecima od hapšenja
BBC News pre 53 minutajoš 14 povezanih
Iz Pionirskog parka sklonjen deo šatora, moguće kretanje jednom stazom do Andrićevog venca (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 15 povezanih