Povezane vesti
Generalni skretar NATO: Potrebno je produžiti sankcije Rusiji!
Pravda 20.06.2016
Evropska unija treba da produži ekonomske sankcije Rusiji zbog situacije u Ukrajini, izjavio je danas generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg, dan nakon što je nemački ministar spoljnih poslova rekao da sankcije "treba postepeno ukinuti". "Moja… »
Generalni skretar NATO: Potrebno je produžiti sankcije Rusiji!
Kurir 20.06.2016
Evropska unija treba da produži ekonomske sankcije Rusiji zbog situacije u Ukrajini, izjavio je danas generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg, dan nakon što je nemački ministar spoljnih poslova rekao da sankcije "treba postepeno ukinuti". "Moja… »
Štajnmajer: Moguće postupno ukidanje sankcija Rusiji
Blic 19.06.2016
Šef nemačke diplomatije Frank Valter Štajnmajer založio se za postupno ukidanje sankcija Rusiji u slučaju „suštinskog napretka“ u okviru mirovnog procesa u Ukrajini, prenosi Rojters. U intervjuu regionalnom nemačkom listu „Redakcion… »
Vesti dana »

"Beže od izbora jer znaju da gube“: Studentkinja ETF poručila sa protesta – "Mi smo ti koji stoje“
Insajder pre 1 satjoš 20 povezanih

Sofronijević: Odluka o sudbini zgrade Železničke stanice u Novom Sadu nakon utvrđivanja statike
NIN pre 8 satijoš 20 povezanih

Sastanak studenata u blokadi i predstavnika Univerziteta u Beogradu trajao četiri sata, bez konkretnih zaključaka
Euronews pre 3 satajoš 16 povezanih

Tramp znao za masovan ukrajinski napad na Rusiju: Kijev izveo najbrutalniji udar, Bela kuća unapred bila obaveštena (video, foto)
Kurir pre 10 minutajoš 44 povezane

Sedam meseci od pada nadstrešnice - Protest u Novom Sadu kod Futoške pijace, blokada mostova u Beogradu
RTV pre 2 satajoš 37 povezanih