Povezane vesti
U istom danu: Novak prvo razočarao, a potom oduševio Srbe
Vesti online 29.06.2016
S obzirom da su ove godine na programu i Olimpijske igre raspored teniskih turnira je prilično zgusnut, a kada se tome dodaju i mečevi Dejvis kupa najboljim igračima je gotovo nemoguće da sve uklope. Zbog svega toga malo je verovatno da će Novak… »
Đoković zbog olimpijskog zlata preskače Dejvis kup meč s Britancima?
Mozzart sport 29.06.2016
“Nisam još odlučio, ali sam bliži odluci da izostanem“, kaže prvi reket sveta. Rolan Garos je osvojen, nedostaje još samo zlatna olimpijska medalja. Stoga i očekivana odluka Novaka Đokovića - mada još ne konačna - da ovog leta prioritet bude… »
Novak Đoković: Bliži sam odluci da ne igram na Tašmajdanu!
Hot sport 29.06.2016
Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavio je da je blizu odluke da "preskoči" meč sa Velikom Britanijom u Dejvis kupu, kako bi se maksimalno dobro pripremio za nastup na Olimpijskim igrama u Riju. – Nisam još odlučio, ali sam bliži odluci da… »
Đoković: Blizu sam dogovora da "preskočim" meč sa Britancima
Sportal blic 29.06.2016
Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavio je da je blizu odluke da "preskoči" meč sa Velikom Britanijom u Dejvis kupu, kako bi se maksimalno dobro pripremio za nastup na Olimpijskim igrama u Riju. Foto: M. Metlaš / RAS Srbija "Nisam još odlučio… »
Đoković: Male su šanse da zaigram na Tašu
Mondo 29.06.2016
Najbolji teniser sveta kaže da mu je teško da "preseče", ali da je blizu odluke da ne igra za Srbiju u predstojećem Dejvis kup meču protiv Velike Britanije, aktuelnog osvajača "salatare". Foto: AP/Michel Euler Mesecima unazad najavljivan je ovaj… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Slavija svetli u tišini: Građani blokirali trg i upalili svetla na telefonima, završena akcija 15 minuta tišine
Nova pre 2 minutajoš 34 povezane
Helikopter udario u zgradu bolnice! Horor u Turskoj, ima mrtvih: Ovo je uzrok jezive nesreće?! (video)
Blic pre 19 minutajoš 16 povezanih
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Forbes pre 8 satijoš 1 povezana