Povezane vesti
Pogledajte kako su ruski helikopteri iračke armije razbili kolonu ID koja je bežala iz Faludže! (video)
Pravda 01.07.2016
Ministarstvo odbrane Iraka objavilo je video-snimak kako njgovi borbeni helikopteri ruske proizvodnje, "Noćni lovci" Mi-28 i modernizovani "Krokodil" Mi-35, nanose precizne udare po koloni Islamske države koja je napuštala Faludžu. Vojni vrh u Bagdadu… »
Pogledajte kako su ruski helikopteri iračke armije razbili kolonu ID koja je bežala iz Faludže! (video)
Pravda 01.07.2016
Ministarstvo odbrane Iraka objavilo je video-snimak kako njgovi borbeni helikopteri ruske proizvodnje, "Noćni lovci" Mi-28 i modernizovani "Krokodil" Mi-35, nanose precizne udare po koloni Islamske države koja je napuštala Faludžu. Vojni vrh u Bagdadu… »
Vesti dana »
AP: teško da će se Kremlj uzbuđivati zbog Trampove pretnje novim sankcijama Rusiji
Politika pre 7 satijoš 8 povezanih
Doktor VMA o stanju povređenih u požaru: Jedna osoba na veštačkoj ventilaciji, jedna puštena kući
RTS pre 49 minutajoš 5 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Izraelski brodovi gađali obalu Gaze; Guteres: Iran da se odrekne nuklearnog oružja
RTV pre 1 satjoš 2 povezane
"Više nisam solo igračica" Jelena Rozga ljubi sina Tončija Huljića, a evo šta kaže o njihovoj vezi: Neću ja sinu da ulazim u krevet
Kurir pre 7 minutajoš 4 povezane