Povezane vesti
Već u službi: Novi ruski helikopteri sleteli u Batajnicu (foto)
Pravda 07.07.2016
Helikoptere su dočekali pripadnici 890. mešovite helikopterske eskadrile. Sa Aerodroma Nikola Tesla danas su na batajnički vojni aerodrom preleteli helikopteri Mi-17 V5, koji su nedavno nabavljeni iz Ruske Federacije. Komandant Ratnog vazduhoplovstva i… »
[VIDEO] Novi helikopteri Mi-17 danas sleteli na Batajnicu
Tango Six 07.07.2016
Kako je danas saopštilo Ministarstvo odbrane, helikopteri Mi-17-V5 preleteli su sa Aerodroma „Nikola Tesla“ na batajnički gde su ih dočekali pripadnici 890. mešovite helikopterske eskadrile. Komandant Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane… »
Helikopteri stigli u Batajnicu
RTV 07.07.2016
BEOGRAD - Na batajnički vojni aerodrom danas su, sa aerodroma "Nikola Tesla" preleteli helikopteri Mi-17 V5 , koji prošle nedelje nabavljeni iz Rusije, saopštilo je Ministarstvo odbrane. Komandant Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane (RV… »
Vesti dana »

U Beogradu građani ispred zgrade Vlade, pristalice SNS kod obližnjih stranačkih prostorija
Beta pre 1 satjoš 134 povezane

uživo Protesti širom Srbije: Žandarmerija potisnula okupljene u Nemanjinoj, kod Generalštaba i pristalice SNS
NIN pre 32 minutajoš 54 povezane

Viši sud u Beogradu zamenio pritvor kućnim pritvorom bivšim ministrima Momiroviću i Vesiću u slučaju rekonstrukcije železničke pruge i pada nadstrešnice
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 27 povezanih

Tramp aplaudirao Putinu, pa se rukovali na Aljasci. Putina pitali kad će prestati da ubija civile, ovo je bila njegova reakcija
Nova pre 33 minutajoš 39 povezanih