Povezane vesti
"Na dan velikog srpskog stradanja pokazali koliko mrze Srbe"
Vesti online 10.07.2016
Beogradski analitičar Dragomir Anđelković rekao je da instalacija u Sarajevu, koja prikazuje Republiku Srpsku kao masovnu grobnicu, predstavlja dokaz do koje mere je izražena mržnja prema Srbima kod jednog dela bošnjačkih političara i aktivista… »
Dodik: Sramna i uvredljiva instalacija u Sarajevu, dokaz više da je BiH neodrživa
Blic 10.07.2016
Predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik, izjavio je da je sramna i uvredljiva instalacija koja je postavljena u Sarajevu samo još jedan u nizu dokaza da je BiH apsolutno neodrživa zemlja. - Uraditi nešto tako, i to na dan kada mi u Republici Srpskoj… »
Dodik: Sramna i uvredljiva instalacija u Sarajevu, dokazviše da je BiH neodrživa
Pravda 10.07.2016
Predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik, izjavio je da je sramna i uvredljiva instalacija koja je postavljena u Sarajevu samo još jedan u nizu dokaza da je BiH apsolutno neodrživa zemlja. - Uraditi nešto tako, i to na dan kada mi u Republici Srpskoj… »
Dodik besan zbog provokacije iz Sarajeva: BiH još jednom pokazala da je neodrživa
Vesti online 10.07.2016
U Sarajevu je u subotu postavljena instalacija, karta Republike Srpske, na kojoj su masovne grobnice. Pored nje piše "Dobro došli u Republiku Srpsku", a kako navode organizatori, njihov cilj je bio da "pokažu kako je stvorena Republika Srpska". Na ovu… »
Vesti dana »

"Van sebe sam, prokleti motor, sanduk na dva točka": Pevač Sloba Vasić se oprostio od kolege Peđe Bošnjaka koji je poginuo u udesu: "Poslednji pozdrav, školski"
Blic pre 5 satijoš 4 povezane

Građani napustili zgradu Skupštine Čačka, novi protest zakazan za ponedeljak (VIDEO)
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

Održana premijera filma „Kameleon“ o studentima 2.0 u SKC-u i na FDU (VIDEO)
Danas pre 6 satijoš 1 povezana