Povezane vesti

Osumnjičeni za ubistvo devojčice priznao još jedno ubistvo

Osumnjičeni za ubistvo devojčice priznao još jedno ubistvo

Prva 11.07.2016
Osumnjičeni za ubistvo trogodišnje devojčice u Zaječaru Vladica Rajković na ponovnom saslušanju u policiji priznao je još jedno ubistvo, nezvanično saznaje B92. Kako B92 saznaje, on je priznao da je ubio Draganu Stanković i da je njen leš umotan… »
I ova baka je žrtva monstruma: Sumnja se da joj je Vladica ubio unuku, a ona kaže da su se njih dvoje "lepo slagali"! (video)

I ova baka je žrtva monstruma: Sumnja se da joj je Vladica ubio unuku, a ona kaže da su se njih dvoje "lepo slagali"! (video)

Telegraf 11.07.2016
Baka Dragane Nikolić, za koju meštani tvrde da ju je ubio monstrum iz Zaječara, kaže da su se on i njegova unuka lepo slagali. Telegraf je na otišao u selo Vratarnice posle svirepog zločina u Zaječaru kako bismo razgovarali sa meštanima i na licu… »
Moj sin nema veze sa ubistvom Dragane Stanković: Progovorio otac monstruma iz Zaječara (foto) (video)

Moj sin nema veze sa ubistvom Dragane Stanković: Progovorio otac monstruma iz Zaječara (foto) (video)

Telegraf 11.07.2016
- Večeras ističe 48 sati i onda ga privode kod sudije. Zvali su me iz policije zbog dugova jer ih je imao puno - rekao je za Telegraf otac monstruoznog ubice iz Zaječara. Vladica Rajković u selu Vratarnice mučki je oteo, prebio, silovao i na kraju… »
Najjezivije mesto U Srbiji: Ovde je monstrum doneo leš dragane U krvavom jorganu! (foto)

Najjezivije mesto U Srbiji: Ovde je monstrum doneo leš dragane U krvavom jorganu! (foto)

Telegraf 11.07.2016
Policija je, kako saznajemo, njeno telo upravo pronašla. Monstrum Vladica Rajković (28), koji je silovao i brutalno ubio devojčicu Anđelinu Stefanović (3), priznao je policiji da je ubio i komšinicu Draganu Stanković (46) iz mesta Vratarnica kod… »
Zaječar: Krivična prijava zbog još jednog ubistva Tanjug

Zaječar: Krivična prijava zbog još jednog ubistva Tanjug

Studio B 11.07.2016
Protiv muškarca osumnjičenog za silovanje i ubistvo trogodišnje devojčice u selu Vratarnica, kod Zaječara, tužilac je naložio da se podnese krivična prijava zbog postojanja sumnje da je počinio još jedno ubistvo. Kako je saopštilo Ministarstvo… »
Silovatelj iz Zaječara priznao još jedno ubistvo

Silovatelj iz Zaječara priznao još jedno ubistvo

Moj Novi Sad 11.07.2016
Vladimir Rajković, koji je silovao pa ubio trogodišnju devojčicu kod Zaječara, priznao je da je ubio i jednu ženu iz istog sela Vratarnica. Telo žrtve je pronađeno, nezvanično saznaje RTS. Rajković je, prema nezvaničnim informacijama… »
Podignuta optužnica protiv dvostrukog ubice iz Zaječara

Podignuta optužnica protiv dvostrukog ubice iz Zaječara

Telegraf 11.07.2016
Osumnjičeni je pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova odveo do mesta gde se telo nalazilo, u reci Timok. Protiv muškarca osumnjičenog za silovanje i ubistvo trogodišnje devojčice u selu Vratarnica, kod Zaječara, tužilac je naložio da se… »
Osumnjičeni za ubistvo devojčice, priznao još jedno

Osumnjičeni za ubistvo devojčice, priznao još jedno

N1 Info 11.07.2016
Osumnjičeni za ubistvo trogodišnje devojčice u Zaječaru Vladica Rajković na ponovnom saslušanju u policiji priznao je još jedno ubistvo, javlja B92. Kako je saopštio MUP, on je policajce odveo do mesta gde se telo nalazilo, u reci Timok. On je… »
"Nisam, nisam svestan da je istina!": Jecaj oca male Anđeline (3), koju je zverski ubio monstrum iz zaječara (foto) (video)

"Nisam, nisam svestan da je istina!": Jecaj oca male Anđeline (3), koju je zverski ubio monstrum iz zaječara (foto) (video)

Telegraf 11.07.2016
Srbija ne pamti ovako svirep zločin, od kog je javnost ostala nema i zaprepaštena surovošću jednog živog bića prema drugom. Milomir je otac svirepo otete, silovane, pretučene i ubijene devojčice Anđeline Stefanović (3), kojoj je život u… »
"Da te seckaju na žive komade, đubre bolesno": Evo kakvu kaznu traže za monstruma koji je silovao i ubio dete od tri godine!

"Da te seckaju na žive komade, đubre bolesno": Evo kakvu kaznu traže za monstruma koji je silovao i ubio dete od tri godine!

Telegraf 11.07.2016
U komentarima Telegrafovih čitalaca najčešće se spominju smrtna i maksimalna (doživotna) kazna, ali pojedini su iskazali i dosta surovije i ekstremnije metode kažnjavanja počinioca ovog gnusnog ubistva. Slučaj monstruoznog silovanja i ubistva… »
Monstrume, pogledaj kakvog si anđela uništio: Ovako se smejala mala anđelina Stefanović! (foto)

Monstrume, pogledaj kakvog si anđela uništio: Ovako se smejala mala anđelina Stefanović! (foto)

Telegraf 11.07.2016
Prema priznanju datom policiji, monstrum se najpre igrao sa Anđelinom i ostalom decom. Zatim je uzeo devojčicu za ruku i poveo je ka napuštenom delu ulice, gde su potpuni mrak i šuma. Anđelinu Stefanović (3) na prevaru je oteo, silovao, krvnički… »
Monstrum je živeo sa draganom (46), dugovao joj je 3.000 evra, a onda je ona nestala: Novi detalji zločina u Zaječaru

Monstrum je živeo sa draganom (46), dugovao joj je 3.000 evra, a onda je ona nestala: Novi detalji zločina u Zaječaru

Telegraf 11.07.2016
- Ovo je strašno. Ja sam u šoku da je nesto ovako bilo kome moglo da padne na pamet. Brat mi je, ali se stidim. Slavili smo prvi rođendan moje ćerke i slavlje je pretvorio u sahranu - priča potreseni Perica Rajković. Perica Rajković, brat ubice… »
Oglasio se otac Marije Jovanović: Nadam se da će ubica dobiti maksimalnu kaznu

Oglasio se otac Marije Jovanović: Nadam se da će ubica dobiti maksimalnu kaznu

Telegraf 11.07.2016
- Izjavljujem saučešće porodici nastradale devojčice, nadam se da će zločinac dobiti maksimalnu kaznu - rekao je Slobodan Jovanović. Slobodan Jovanović, otac male Marije, koju je pre šest godina silovao i mučki ubio Mladen Ogulinac kod Novog… »

Vesti dana »