Povezane vesti

Marjanović: Još se nadam da ću igrati u Riju

Marjanović: Još se nadam da ću igrati u Riju

Vesti online 13.07.2016
Srpski košarkaš Boban Marjanović izjavio je da se još nada pozivu selektora Aleksandra Đorđevića za Olimpijske igre u Riju. Marjanović, koji je sinoć zvanično potpisao trogodišnji ugovor sa Detroit Pistonsima, vredan 21 milion dolara… »
Bobi poručuje iz Amerike: Nadam se Đorđevićevom pozivu

Bobi poručuje iz Amerike: Nadam se Đorđevićevom pozivu

Mozzart sport 13.07.2016
„Biću srećan ako se to desi, ako ne - prihvatiću“, diplomatski kaže novi centar Detroita. Srpski košarkaš Boban Marjanović izjavio je da se još nada pozivu selektora Aleksandra Ðorđevića za Olimpijske igre u Riju. Marjanović, koji je… »
Bobi ne gubi veru: "Još se nadam da ću igrati u Riju"

Bobi ne gubi veru: "Još se nadam da ću igrati u Riju"

Sportske.net 13.07.2016
Novi centar Detroit Pistonsa Boban Marjanović izjavio je da se i dalje nada pozivu u nacionalni tim i nastupu na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru. Momak čije je ime ovih dana u centru pažnje sportske javnosti u Srbiji u utorak je predstavljen u… »
Ne gubi nadu: Bobi Marjanović poslao poslednji ‘apel’ selektoru Đorđeviću (FOTO)

Ne gubi nadu: Bobi Marjanović poslao poslednji ‘apel’ selektoru Đorđeviću (FOTO)

Hot sport 13.07.2016
Srpski gorostas koji je od juče zvanično novi košarkaš Detroit Pistonsa još jednom je poslao poruku selektoru reprezentacije Aleksandru Đorđeviću. Boban Marjanović je juče, kao što smo i preneli predstavljen u Detroitu kao novi košarkaš… »
Poruka Bobiju: "Izvini se naciji i saigračima!"

Poruka Bobiju: "Izvini se naciji i saigračima!"

Sportske.net 13.07.2016
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije ne namerava da popusti u svom stavu vezano za (ne) pozivanje Bobana Marjanovića u nacionalni tim, ali proslavljeni košarkaški as ima predlog koji bi mogao da dovede do kompromisa. Centralna košarkaška tema… »
Bobi potpisao novi ugovor, pa poručio Đorđeviću: Zovi me u reprezentaciju!

Bobi potpisao novi ugovor, pa poručio Đorđeviću: Zovi me u reprezentaciju!

24 Sata 13.07.2016
Boban Marjanović je i zvanično postao član Pistonsa, a iz Detroita je poručio da bi jako voleo da ga selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević pozove na završnu fazu priprema za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru. Podsetimo… »
Bobi "parafirao": Još se nadam pozivu u Rio

Bobi "parafirao": Još se nadam pozivu u Rio

Mondo 13.07.2016
Srpski centar Boban Marjanović ozvaničio trogodišnji ugovor sa Detroit Pistonsima. Na pitanje o nastupu za Srbiju na Olimpijskim igrama, izjavio da je "sve na selektoru". Foto: MN Press Boban Marjanović potpisao je i zvanično trogodišnji ugovor sa… »
Marjanović predstavljen u Detroitu: Nadam se pozivu selektora

Marjanović predstavljen u Detroitu: Nadam se pozivu selektora

Večernje novosti 12.07.2016
Želim da budem tamo, ali ne zavisi od mene nego od trenera. Bio bih veoma srećan ako odluči da me pozove, rekao je centar Pistonsa na promociji u NBA. Boban Marjanović je predstavljen i promovisan kao novi igrač Detroit Pistonsa. I dok srpski centar… »

Vesti dana »