Povezane vesti
Mats Humels: Prešao sam u Bajern jer želim trofej Lige šampiona!
Hot sport 13.07.2016
Fudbaler Bajerna Mats Humels rekao je da je glavni razlog prelaska jer će u Minhenu imati veće šanse da osvoji Ligu šampiona, u odnosu na Borusiju iz Dortmunda. Humels je ponikao u Bajernu, ali nije dobio pravu šansu u prvom timu, pa je prešao u… »
Humels: Došao sam u Bajern zbog titule u Ligi šampiona
Večernje novosti 13.07.2016
Želim da osvjaam trofeje. Nismo uspeli da uzmemo EP, ali ako osvojimo LŠ to će prevazići sve moje snove i očekivanja - kaže Mats. Postao je Mats Humels još jedan u nizu igrača Dortmunda koji su prešli u minhenski Bajern, a u razgovoru za… »
Humels ima sve, samo Ligu šampiona ne: Zato sam i došao u Bajern
Mozzart sport 13.07.2016
Nemački štoper kaže da mu je osvajanje trofeja evropskog prvaka glavni cilj. Novi štoper Bajerna Mats Humels rekao je da je glavni razlog prelaska, jer će u Minhenu imati veće šanse da osvoji Ligu šampiona, u odnosu na Borusiju iz Dortmunda… »
Vesti dana »

Dan žalosti u Novom Sadu zbog šesnaeste žrtve pada nadstrešnice; Protest „Odbranimo Generalštab“ – O čemu ćete danas pričati
Nedeljnik pre 8 satijoš 12 povezanih

Totalna dominacija Ingebrigtsena: Norvežanin osvojio novo zlato Svetskom prvenstvu!
Telegraf pre 1 satjoš 27 povezanih

Nekoliko studenata u Čačku napala grupa mladića koji podržavaju Vučića
Beta pre 4 satijoš 15 povezanih

Odavanje počasti za poginule ispod nadstrešnice u Novom Sadu; Studenti i građani u Nišu traže oslobađanje uhapšenih
RTV pre 44 minutajoš 22 povezane