Povezane vesti

Otac ipak u posetu monstrumu: Samo želim da mi objasni zašto je zverski ubio Anđelinu!

Otac ipak u posetu monstrumu: Samo želim da mi objasni zašto je zverski ubio Anđelinu!

Pravda 14.07.2016
Samo želim da ga pitam zašto je to uradio. Želim da mi objasni zašto je zverski ubio malu Anđelinu, kaže Nebojša Rajković, otac monstuma Vladice Rajkovića iz Vratarnice koji je silovao, a zatim zverski ubio Anđelinu Stefanović (3). - Ići ću… »
Otac ide u posetu monstrumu: "Želim da mi objasni zašto je zverski ubio malu Anđelinu"

Otac ide u posetu monstrumu: "Želim da mi objasni zašto je zverski ubio malu Anđelinu"

Blic 14.07.2016
Samo želim da ga pitam zašto je to uradio. Želim da mi objasni zašto je zverski ubio malu Anđelinu, kaže za "Blic" Nebojša Rajković, otac monstuma Vladice Rajkovića iz Vratarnice koji je silovao, a zatim zverski ubio Anđelinu Stefanović (3)… »
Da vam srce pukne: Ovako je mala Anđa zvala monstruma koji ju je ubio! (video)

Da vam srce pukne: Ovako je mala Anđa zvala monstruma koji ju je ubio! (video)

Pravda 14.07.2016
Baka svirepo ubijene Anđeline, Dušanka Stefanović kaže da monstrum nije svraćao često u njihovu kuću, a to je uvek bilo u prolazu možda dva puta mesečno. Dušanka kaže da nikada nije ni posumnjala da bi Vladica Rajković mogao da učini tako… »
Saznajemo: Monstrum iz Zaječara sam u ćeliji, stalno gleda u jednu tačku

Saznajemo: Monstrum iz Zaječara sam u ćeliji, stalno gleda u jednu tačku

Blic 13.07.2016
Vladicu Rajkovića (28) okrivljenog da je silovao i ubio Anđelinu Stefanović (3) i da je ubio Draganu Stanković (47) niko ne posećuje u zatvoru, niti mu je bilo ko nešto poslao. - Stvari za osnovnu higijenu, odeću i donji veš dobio je u zatvoru… »

Vesti dana »