Povezane vesti
Teško povređeni konj zbrinut u azilu, protiv vlasnika podneta prijava
Blic 20.07.2016
Konj koji je pre dva dana uslikan na ulici u Surčinu, ostavljen sam sa teškom povredom zadnje noge zavezan za ogradu, smešten je u azilu u Đurđevu, a Udruženje za aktivnosti terapije uz pomo' konja "Guliver" podnelo je prijavu protiv njegovog… »
Teško povređeni konj zbrinut u azilu u Đurđevu
Radio 021 20.07.2016
Konj koji je pre dva dana uslikan na ulici u Surčinu, zavezan za ogradu sa teškom povredom noge i ostavljen, smešten je u azil u Đurđevu. Surčinac Dragan Živković podelio je ovu sliku na svom Fejsbuk nalogu, apelujući na nadležne institucije da… »
Konj bez jedne noge spasen, krivična prijava protiv vlasnika! (video)
Telegraf 20.07.2016
Krivična prijava policiji je podneta na osnovu Krivičnog zakonika, a slučaj je prijavljen i Veterinarskoj inspekciji. Udruženje Guliver podnelo je prijavu policiji u Surčicnu protiv vlasnika povređenog konja koji već danima stoji vezan u… »
Tužna Slika iz Beograda: Svi su se udružili da pomognu ovom konju koji je ostavljen na ulici
Kurir 20.07.2016
BEOGRAD - Slika konja bez zadnje leve noge, koji je ostavljen sasvim sam na ulici, dolazi iz Surčina, a po društvenim mrežama se građani pitaju kako da pomognu ovoj životinji. Konj je vezan za ogradu kraj Železničke stanice, a njegove povrede su… »
Vesti dana »

Studentski protesti u 32 grada: Danas blokada Brankovog mosta i Gazele u Beogradu
NIN pre 1 satjoš 28 povezanih

Dudić ostaje na klupi Radničkog: "Ispunio sam želju navijača, sada ja želim pun stadion 'Čika Dača' na svakom meču"
iKragujevac pre 11 minutajoš 14 povezanih

Sofronijević: Odluka o sudbini zgrade Železničke stanice u Novom Sadu nakon utvrđivanja statike
NIN pre 1 satjoš 19 povezanih

Najmanje 26 mrtvih u izraleskom napadu blizu centra za pomoć u Gazi: spasioci
BBC News pre 31 minutajoš 18 povezanih

Haos u Parizu tokom proslave titule - dva navijača poginula, policajac u komi, uhapšeno više od 550 ljudi
RTS pre 1 minutjoš 17 povezanih