Povezane vesti
Dačić: Ne preporučujemo građanima da odlaze u Tursku
Press 22.07.2016
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da se zbog uvođenja vanrednog stanja građanima Srbije ne preporučuje da odlaze u Tursku, a ukoliko ipak odluče da idu neophodne su mere opreza. foto: tanjug.rs Ministar spoljnih poslova Ivica… »
Dačić: Srbija neće dozvoliti poniženja
Pravda 22.07.2016
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić poručio je da su pretnje Hrvatske da će blokirati Srbiju na putu ka EU, ukoliko se ne ukine zakon o univerzalnoj jurizdikciji, odraz „patološke opterećenosti našom zemljom” i da Srbija neće dozvoliti ni… »
"Hrvatske pretnje su odraz patološke opterećenosti Srbijom"
Vesti online 22.07.2016
Dačić je govoreći o Hrvatskoj rekao da Srbija neće dozvoliti da je ponižavaju ni mnogo jače zemlje od Hrvatske i naveo da su pretnje iz te zemlje evropskom putu Srbije odraz "patološke opterećenosti našom zemljom". Dačić kaže da je i na… »
Dačić: Sličnost puča i 5. oktobra - spoljni uticaj
Mondo 22.07.2016
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da kada govori o sličnostima o događajima u Turskoj sa 5. oktobrom 2000. u Srbiji, to se odnosi na spoljne uticaje na te događaje. Foto: Ismail Coskun/IHA via AP "Nisam poredio taj… »
Dačić: Prljavo kazalište hrvatske diplomatije
RTS 22.07.2016
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je za RTS da zahtev Hrvatske da Srbija ukine Zakon o univerzalnoj jurisdikciji za ratne zločine predstavlja izraz patološke opterećenosti Srbijom, kao i da se ponižavanje Srbije neće dozvoliti ni mnogo… »
Vesti dana »
Protesti i blokade u Srbiji - skup "Pobunjeni univerzitet" ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu, incident na blokadi u Novom Sadu
RTS pre 18 minutajoš 40 povezanih
Tužilaštvo počelo da proverava elemente korupcije u rekonstrukciji Železničke stanice
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 7 povezanih
Katarina Petrović: Moja poruka studentima je da ne odustaju, i mi zaposleni u MUP treba da ih podržimo
N1 Info pre 6 satijoš 5 povezanih
Deo škola nastavlja protest, Đukić Dejanović sa direktorima: Negde obustava rada, negde skraćeni časovi, učenici u protestnoj šetnji (video)
Blic pre 1 satjoš 24 povezane
Trump preti Evropi većim carinama, planira razgovore s Kanadom i Meksikom
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 17 povezanih