Povezane vesti

Zbog ovog dela iz knjige o seksu u srednjoj školi, sad učenici hoće da oduzmu diplomu?

Zbog ovog dela iz knjige o seksu u srednjoj školi, sad učenici hoće da oduzmu diplomu?

Telegraf 22.07.2016
- Ako se ispostavi da se to zaista desilo Tamari Marinković, moraćemo da joj poništimo diplomu. Meni je te devojke veoma žao, mislim da će joj ova knjiga doneti više štete nego koristi - rekao je direktor škole Miroslav Macura. Direktor… »
Novi detalji seks skandala u ŠKOLI koji trese Srbiju: Ministarstvo i inspekcija pokreću istragu?

Novi detalji seks skandala u ŠKOLI koji trese Srbiju: Ministarstvo i inspekcija pokreću istragu?

Telegraf 22.07.2016
Detaljnom analizom dobijenih informacija doći će do zaključka da li je reč o izmišljenoj ili stvarnoj priči. Bivša učenica Saobraćajno-tehničke škole u Zemunu Tamara Marinković digla je prašinu u medijima zbog svoje knjige “Trofej”, u… »
"Mala, zašto se ne opustiš, zašto stežeš nogice?": Najšokantniji odlomci iz knjige o seksu u srednjoj školi u Srbiji…

"Mala, zašto se ne opustiš, zašto stežeš nogice?": Najšokantniji odlomci iz knjige o seksu u srednjoj školi u Srbiji…

Telegraf 22.07.2016
- Na času kod Miloša uzela sam stolicu i sela sam pored njega. Mazili smo se ispod stola, smarala sam ga da me poljubi i rekao mi je da će me ljubiti u četvrtak. Počeo je da predaje, a ja sam i dalje sedela pored njega. Bivša učenica… »
"Ugledni srpski profesor u školi ima kabinet za seks sa učenicama": Jeziva tvrdnja Milorada Antića iz Foruma stručnih…

"Ugledni srpski profesor u školi ima kabinet za seks sa učenicama": Jeziva tvrdnja Milorada Antića iz Foruma stručnih…

Pravda 22.07.2016
Srednje škole u Srbiji pune su seks-skandala i ljubavnih veza između nastavnika i učenica, tvrdi predsednik Foruma srednjih stručnih škola Milorad Antić! U prilog tome ide i nedavno objavljena knjiga "Trofeji", koja je šokirala javnost i u kojoj… »
"Za nju su profesori bili trofeji": Oglasio se direktor škole čija je učenica napisala šokantnu knjigu (FOTO)

"Za nju su profesori bili trofeji": Oglasio se direktor škole čija je učenica napisala šokantnu knjigu (FOTO)

Telegraf 22.07.2016
- Nek istraga utvrdi da li u svemu ima krivične odgovornosti, pa ću onda da se bavim time - rekao je Macura, direktor škole. Direktor Saobraćajno-tehničke škole Miroslav Macura, čija je bivša učenica Tamara Marinković napisala knjigu… »
"Ugledni srpski profesor u ŠKOLI ima kabinet za SEKS SA učenicama": Jeziva tvrdnja Milorada Antića iz Foruma stručnih…

"Ugledni srpski profesor u ŠKOLI ima kabinet za SEKS SA učenicama": Jeziva tvrdnja Milorada Antića iz Foruma stručnih…

Telegraf 22.07.2016
- Veliki broj učenica se provokativno oblači i slobodno ponaša u školi, a moje kolege često izgube kompas - rekao je Antić iz Foruma srednjih škola. Milorad Antić iz Foruma stručnih škola kaže da je knjiga “Trofeji” bivše učenice… »

Vesti dana »