Povezane vesti

Ja sam nemac! Snimak svađe koja je prethodila masakru u Minhenu

Ja sam nemac! Snimak svađe koja je prethodila masakru u Minhenu

Blic 23.07.2016
Na snimku koji prikazuje napadača čuje se dijalog koji on razmenjuje sa čovekom koji se nalazi na balkonu, a koji prenosimo u potpunosti. Interesting exchange in German ((( pic.twitter.com/OKnZTTWnDN— InterGarfield (@InterGarfield) July 22, 2016 Prvo… »
Nije ISIS, nije ni terorizam, nego suvo ludilo

Nije ISIS, nije ni terorizam, nego suvo ludilo

Mondo 23.07.2016
Nemačka policija saopštila da je masakr u Minhenu izveo 18-godišnji Nemac iranskog porekla, koji se potom obesio. Ubijeno 10 ljudi, 27 ranjeno. Ubica nije povezan sa ISIS-om. Minhenska policija saopštila je danas da je u pucnjavi u tržnom centru… »
Ja sam Nemac! Čuje se i "brate" na srpskom?

Ja sam Nemac! Čuje se i "brate" na srpskom?

Mondo 23.07.2016
Dijalog na "najvišem nivou", krov-balkon. Napadač u Minhenu uzviknuo je "ja sam Nemac". Na kraju snimka kao da se čuju reči na srpskom "brate" i "gledaj dole". Pročitajte transkript dijaloga napadača i ljudi sa obližnjeg balkona. Full translation… »
Policija: Napadač iz Minhena je Nemac (18) iranskog porekla

Policija: Napadač iz Minhena je Nemac (18) iranskog porekla

Blic 23.07.2016
Napadač u tržnom centru je Nemac (18) iranskog porekla, a nakon napada pronađeno je njegovo telo i utvrđeno je da se ubio pucajući u sebe, naveli su policijski zvaničnici i dodali da motivi za napad i dalje "potpuno nejasni". Photos purport to show… »
Prva fotografija: Da li je ovo glavni napadač iz Minhena?

Prva fotografija: Da li je ovo glavni napadač iz Minhena?

Blic 22.07.2016
Na društvenim mrežama pojavila se i fotografija napadača koji je usmrtio nekoliko ljudi u tržnom centru u Minhenu. Photos purport to show #Munich rampage gunman https://t.co/nxO2IcKFX1 pic.twitter.com/8kpqGoDG7t— Daily Mail Online (@MailOnline) July… »

Vesti dana »