Povezane vesti
Uz ovaj savet Aleksandre Prijović se nikada nećete loše obući: Evo kada treba da se presvučete (FOTO)
Story 25.07.2016
Ne možemo, a da ne primetimo da je stil mlade pevačice promenio pravac i da nikada nije bolje izgledala. Tajna leži u jednoj jednostavnoj stvari, ai vi ćete je praktikovati... Aleksandra Prijović (21) kaže da joj važno da lepo izgleda, ali da joj… »
Ja se obučem, a Filip me svuče: Lepa folk pevačica priznaje da bez dečka ne donosi odluke
Blic 25.07.2016
Bio Filip pored mene ili ne, odmah mu pokazujem šta sam obukla. Ako mu se ne sviđa, ja se odmah presvlačim. Filip ima dobar ukus i sve zna kako treba, kaže buduća Brenina snajka. Alekandra Prijović (21), devojka Filipa Živojinovića (31) i po svemu… »
Vesti dana »

FOTO, VIDEO: Profesori blokiraju raskrsnicu, pozivaju da se da podrška uhapšenima kod suda
Radio 021 pre 20 minutajoš 42 povezane

Aerodrom Hitrou zatvoren – više od 1.000 letova otkazano nakon što je veliki požar izazvao nestanak struje
Biznis.rs pre 56 minutajoš 22 povezane

Interesantno: Nedović nije slavio pobedu sa Delijama – Evo i zašto! (video)
Hot sport pre 1 satjoš 17 povezanih

Srbija dobija 4 pojačanja za Austriju: U Beogradu pada odluka, Piksi sad može da bira
Mondo pre 1 satjoš 15 povezanih

Velika eksplozija u naftnom spremištu u Rusiji, masovni napad dronovima na Odesu
Al Jazeera pre 32 minutajoš 13 povezanih